BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBorge Brende: Türkiye 4. sanayi devriminde kazanan olabilir----

Borge Brende: Türkiye 4. sanayi devriminde kazanan olabilir

Borge Brende: Türkiye 4. sanayi devriminde kazanan olabilir
27 Nisan 2019 - 20:24 www.finansgundem.com

Dünya Ekonomik Forumu Başkanı Borge Brende Ankara’da bakanlarla görüşmelerde bulunduklarını, Türkiye ile 4. sanayi devrimi konusunda işbirliği içinde olacaklarını söyledi.

Ankara’da hükümet yetkilileriyle görüşen Dünya Ekonomik Forumu Başkanı Borge Brende dünya ekonomisinin son 10 yıldaki en yavaş büyümeyi kaydettiğini, Türk ekonomisini de bundan etkilendiğini belirtti.  Türkiye ekonomisinin son 20 yıldaki ekonomik başarısını gelecek yıllarda da gerçekleştirmesi ve aynı oranda büyümesi gerektiğini söyleyen Brende bu anlamda ekonomik reformların uygulanması gerektiğini ifade etti. 

BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ 

Ankara’da bakanlarla yapıcı görüşmeler gerçekleştirdiğini söyleyen Brende “Sanayi Bakanı'yla gerçekleştirdiğimiz görüşmelerde işbirliğimizi nasıl geliştirebileceğimizi konuştuk. Türkiye’yle yakından çalışmaya devam edeceğiz. Türkiye 4. sanayi devriminde kazanan olabilir, genç nüfusu var, AR-GE’ye, kaliteli eğitime odaklanır, yeni teknolojileri adapte ederse 4. sanayi devrimi bir fırsat olacaktır” diye konuştu.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)