BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBörek için metrelerce kuyruğa girdiler----

Börek için metrelerce kuyruğa girdiler

Börek için metrelerce kuyruğa girdiler
02 Ocak 2020 - 14:19 www.finansgundem.com

Yüzlerce insan gece yarısı piyasaya çıkarılan etsiz börek için metrelerce uzunluktaki kuyrukta bekledi. Tam bir çılgınlık yaşandı

İngiltere'de yüzlerce şubesi olan süpermarket zincirinin Newcastle'daki şubesi önünde izdiham yaşandı.

Geçtiğimiz yıl piyasaya sürdüğü sosisli vegan börek ile dikkatleri üzerine çeken süpermarket zinciri Greggs dün gece tüketicileri yeniden heyecanlandırdı. Birleşik Krallık’ta yüzlerce şubesi olan Greggs’in beğenilen etsiz ve hayvan ürünü olmadan yapılan ürünü dün gece yine piyasaya çıktı.

Markanın Newscastle’daki şubesinde bu böreklere sahip olmak isteyen yüzlerce insan sabahın ilk saatlerinde kuyruğa girdi. Önceki gün saat 18:00 sularında sıraya girdiğini söyleyen Danni Deloncho, böreklerin tadına bakan ilk insan oldu.

Yerel gazetelerden Chronicle Live, ilk gelen 200 müşteriye böreklerin özel bir kutu içerisinde satıldığını aktardı. İlk olarak ülke genelindeki 1300 mağazada satışa çıkacak börekler 16 Ocak’tan sonra 700 şubede daha satılacak. Şirket ürünlerinde hiçbir et ve et ürünü kullanılmadığını açıklarken etli börekten daha pahalı olduğunu duyurdu. Yetkililer vegan böreğin fiyatının 1.55 İngiliz poundu (Yaklaşık 12.20 TL) olduğunu söylerken etli böreğin fiyatının 1.50 İngiliz poundu (11.80 TL) olduğunu açıkladı.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)