BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem Bombalı eylem hazırlığındaki 10 şüpheliden 5'i tutuklandı----

Bombalı eylem hazırlığındaki 10 şüpheliden 5'i tutuklandı

 Bombalı eylem hazırlığındaki 10 şüpheliden 5'i tutuklandı
22 Eylül 2023 - 17:32 www.finansgundem.com

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İzmir Bornova'da bombalı eylem hazırlığındaki DEAŞ üyelerine yönelik operasyonda yakalanan 10 şüpheliden 5'inin tutuklandığını açıkladı.

Bombalı saldırı hazırlığında bulunan terör örgütü DEAŞ üyelerine yönelik, İzmir Bornova’da operasyon düzenlendi. Operasyonda 10 şüpheli yakalandı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "MİT Başkanlığı, Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Başkanlığı ve Terörle Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde DEAŞ terör örgütünün eylem ve faaliyetlerini engellenmesine yönelik İzmir İl Emniyet Müdürlüğümüzce yapılan çalışmalar kapsamında; Bornova'da örgüt mensuplarının dağlık arazide silah ve patlayıcı yapımında kullanılan malzeme sakladığı ve eylemde bulunabileceği bilgileri elde edildi. Dağlık arazide yapılan arama tarama faaliyetlerinde; el yapımı parça tesiri bomba yapımında kullanılan malzeme, jel dinamit lokumu, çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi. Operasyon sonucu 10 şüpheli gözaltına alındı. Bunlardan 5'i tutuklandı, 5'i hakkında adli kontrol kararı verildi. Operasyonu gerçekleştiren kahramanlarımızı tebrik ediyorum. Terör ve terörizmle mücadelemiz azim ve kararlılıkla devam edecek. Eylem yapmaya hazırlanan hainlere göz açtırmayacağız" dedi.

Bakan Yerlikaya: 265 zehir taciri yakalandı

 

Yerlikaya: Son terörist etkisiz hale getirilinceye dek durmayacağız

 

Yerlikaya: Van'da 3 terörist yakalandı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)