BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBomba bir ses kaydı daha----

Bomba bir ses kaydı daha

Bomba bir ses kaydı daha
05 Mart 2014 - 08:46 www.finansgundem.com

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile eski Adalet Bakanı Sadullah Ergin arasında geçtiği öne sürülen ses kayıd gündeme bomba gibi düştü

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile eski Adalet Bakanı Sadullah Ergin arasında geçtiği öne sürülen yargıya ilişkin konuşma kaydı büyük yankı uyandırdı. Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan’la ilgili bir dava hakkında olduğu anlaşılan ses kaydında Başbakan Tayyip Erdoğan, Sadullah Ergin’den davayı yakın takibe almasını istiyor.

HABERİN DEVAMI İÇİN TIKLAYIN...
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • vicdan05 Mart 2014 11:30

    ALLAH HEPİNİZE AKIL FİKİR VERSİN. OLANLARI HALEN GÖREMİYOR MUSUNUZ ? YOLSUZLUK, ADALETSİZLİK, İNSAM AYRIMCLIĞI DİZ BOYUNU GEÇTİ. ELİNİZİ VİCDANINIZA KOYUN, ALLAH HAKKI İÇİN, PEYGAMBER HAKKI İÇİN, KUL HAKKI İÇİN, İNSAN HAKKI İÇİN .. DÜŞÜNÜN BİRAZ. GELECEĞİNİZİ DÜŞÜNÜN, ÇOCUKLARINIZI , İALENİZİ, ÜLKENİZİ, MİLLETİNİZİ. BU KADAR MI KÖR OLDUK. BU KADAR MI BENCİL OLDUK. UTANIYORUM BUNLARI GÖRDÜKÇE. ASIL UTANMASI GEREKENLER UTANMIYOR ÇÜNKÜ.

  • ONUR05 Mart 2014 11:06

    SEN ÖYLE OLMASINI ÜMİT EDİYORSUN, BELKİDE KONDURAMIYORSUN. SORARIM SANA BUNLARIN HANGİSİ İÇİN BANA AİT DEĞİL DEDİ.HİÇBİRİ İÇİN DEĞİL Mİ ?

  • SERKAN Ç05 Mart 2014 09:01

    MONTAJDIR O MONTAJ!!!