BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinBolu ve Ankara beyaza büründü! ----

Bolu ve Ankara beyaza büründü!

Bolu ve Ankara beyaza büründü!
02 Aralık 2015 - 12:36 www.finansgundem.com

TEM Otoyolu ve D-100 Karayolunun Bolu kesiminde kar yağışı etkili oluyor.

Türkiye'nin en önemli geçiş güzergahlarından olan Bolu Dağı'na mevsimin ilk karı sert düştü. Sabah saatlerinde başlayan kar yağışı tipiye dönerken karayolları ekipleri küreme ve tuzlama çalışmalarına başladı. Polis ekipleri de sürücülerin dikkatli seyretmeleri yönünde uyarılarda bulundu.

İL İL HAVA DURUMU

Tüm yurdu etkisi altına alan soğuk ve yağışlı hava Ankara'da da etkisini gösterdi. Bugün sabah saatlerinden itibaren etkili olan sağanak yağış, saat 10.00 sıralarında yerini kar yağışına bıraktı. Bir anda çıkan tipi nedeniyle ağaçların kuruyan yaprakları sağa sola savruldu.

2 dakika içinde Başkent'i beyaz örtüyle kaplayan yoğun tipiye sokakta yakalanan vatandaşlar neye uğradığını şaşırdı. Saçak altlarına sığınan vatandaşlar, kısa süre tipinin sona ermesini bekledi. Kar yağışı nedeniyle birçok maddi hasarlı kaza meydana geldi. Çevre yollarda etkisini sürdüren kar yağışı nedeniyle araçlar trafikte ilerlemekte güçlük çekerken, trafik ekipleri olası kazalara karşı sürücüleri uyardı.

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre, en düşük 2 derece olarak ölçülen hava sıcaklığının en yüksek 5 dereceye ulaşması beklenirken, kent merkezinde de gün içinde karla karışık yağmur görülecek.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden Meteoroloji Uzmanı Abdullah Macit'ten alınan bilgiye göre İstanbul'da yağışlı bir havanın hakim olacağı, kar yağışının şuanlık tahminler arasında bulunmadığını belirtti.


İSTANBUL HAVA DURUMU KAR NE ZAMAN GELİYOR?
 
Meteorolojinin İstanbul için yayınladığı 5 günlük hava durumu raporunda yağmur ve kar görünmüyor. İstanbul'da bu hafta sıcaklıklar iyice düşecek. 10 Aralık'ta İstanbul'da kar yağışı görülecek. Kar yağışı İstanbul'da yüksek yerlerde etkili olacak.
 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)