BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBolu, 4.8 ile sallandı----

Bolu, 4.8 ile sallandı

Bolu, 4.8 ile sallandı
24 Kasım 2013 - 23:59 www.finansgundem.com

Bolu Merkez'e bağlı Ulumescit köyü yakınlarındaki 4.8 büyüklüğündeki deprem vatandaşları korkuttu. Sarsıntı Ankara ve Zonguldak'ta da hissedi


Merkez üssü Bolu'nun Ulumescit köyü yakınları olan 4,8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. 10 saniye süren depremde panik yaşayan vatandaşlar evlerini terk etti. Sarsıntı İstanbul ve Ankara'dan da hissedildi.

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi'nin internet sitesinde yer alan bilgiye göre deprem, merkez ilçeye bağlı Ulumescit köyünün batısında saat 22.49'da gerçekleşti.

Merkez ilçeye bağlı Ulumescit köyünün batısında 22.49'da gerçekleşen deprem, kent merkezi, Zonguldak, Düzce ve Karabük'te de hissedildi. Yaklaşık 10 saniye süren sarsıntı nedeniyle 1999'da da iki deprem geçiren Bolu ve Düzce'de vatandaşlar sokaklara döküldü.

Bolu Valisi İbrahim Özçimen, yaptığı açıklamada, bir ekibin depremin merkez üsssü Ulumescit köyüne gönderildiğini söyledi.

"Ekiplerimiz tarafından yapılan kontrollerde ilk aşamada herhangi bir can kaybı ve yaralanma yok" diyen Özçimen, konuyla ilgili araştırmanın sürdürüldüğünü anlattı.

Bolu'da meydana gelen 4,8 büyüklüğündeki depremin Ankara, Düzce, Sakarya, Karabük ve Zonguldak'ta da hissedildiği bildirildi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)