BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBolsonaro karantinaya alındı----

Bolsonaro karantinaya alındı

Bolsonaro karantinaya alındı
23 Eylül 2021 - 02:58 www.finansgundem.com

Brezilya Devlet Başkanı Bolsonaro, Sağlık Bakanı Queiroga'nın yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testinin pozitif çıkmasının ardından kendisini karantinaya aldı.

Brezilya Devlet Başkanlığı Sarayı Planalto'dan yapılan açıklamada, Birleşmiş Milletler 76. Genel Kurulu için ABD'nin New York şehrine gelen Brezilya heyetindeki Sağlık Bakanı Marcelo Queiroga'nın, Kovid-19'a yakalanması sebebiyle Brezilya Devlet Başkanı Jair Bolsonaro ile heyetin geri kalanı karantinaya girdi.

Bolsonaro ile ABD'ye giden heyetin, ülkeye dönmeden test yaptırdığı günden itibaren 5 gün karantinada kalacağı ve hafta sonu yeni PCR testi yaptıracağı açıklandı.

Brezilya Sağlık Gözetim Ajansı (ANVISA), New York'tan dönen ve Queiroga ile temasta bulunan heyetin, 14 gün karantinada kalmasını önermişti.

Brezilya Sağlık Bakanı Queiroga, ABD'den Brezilya'ya dönmeden önce yaptırdığı Kovid-19 testinin pozitif çıkması nedeniyle New York'ta bir otelde karantinaya alınmış ve Brezilya'ya dönememişti.

Kovid-19'a karşı aşıları tamamlanan Queiroga'nın, durumunun iyi olduğu belirtilmişti.

Brezilya Devlet Başkanı Jair Bolsonaro, New York'ta pizzacıya alınmadı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)