BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBolivya'da askeri uçak düştü: 6 ölü----

Bolivya'da askeri uçak düştü: 6 ölü

Bolivya'da askeri uçak düştü: 6 ölü
03 Mayıs 2020 - 08:05 www.finansgundem.com

Güney Amerika ülkesi Bolivya'da, ülkelerine dönmek üzere 4 İspanyolu taşıyan küçük bir askeri uçağın düşmesi sonucu 6 kişi öldü.

Bolivya basınında çıkan habere göre, ülkenin kuzeyindeki Beni eyaletine bağlı Trinidad şehrinden Santa Cruz'a gitmek için havalanan Bolivya Hava Kuvvetleri'ne (FAB) ait Beechcraft Baron 55 tipi çift motorlu küçük uçağın kalkıştan kısa bir süre sonra düşmesi sonucu uçaktaki 6 kişi hayatını kaybetti.

Sağ kurtulanın olmadığı kazada FAB mensubu 2 asker ile ülkelerine dönmek üzere Bolivya'nın Santa Cruz şehrine giden 4 İspanyol'un hayatını kaybettiği belirtildi.

Kazanın ardından bölgeye ulaşan kurtarma ekipleri, "Santa Cruz şehrine gitmek üzere havalanan uçak, 15 dakika sonra teknik arıza rapor etti ve havaalanına geri dönmeye çalıştı ancak Suarez Gölü yakınlarında düştü." açıklamasında bulundu.

Bolivya Savunma Bakanlığı, Facebook hesabından kazada hayatını kaybeden askerler için taziye mesajı yayımladı.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Salih Zeki 04 Mayıs 2020 02:36

    Atan Atana, yaşanan lar olağan dışı, böyle ortamlarda şöyle olur böyle olur demek tamamen atmak olur konjektürü rahmin bile edemezsin, oyun önceleri sadece Türkiye üzerinden oynanırken şimdi oyuna tüm dünya dahil oldu algı operasyonu, atıp tutmak bitti,ŞİMDİ kartlar yeniden karılıyor ilahi adalet