BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaBoehner'dan olumsuz yanıt----

Boehner'dan olumsuz yanıt

Boehner'dan olumsuz yanıt
06 Şubat 2013 - 21:32 www.finansgundem.com

Temsilciler Meclisi lideri Boehner, Obama'nın dün yaptığı "kesintileri erteleyin" çağrısına olumsuz cevap verdi

Temsilciler Meclisi'nin Cumhuriyetçi lideri John Boehner, Kongre'nin 1 Mart'ta gerçekleşecek otomatik harcama kesintilerini başka "kesintiler ve reformlar" ile değiştirmedikçe 1.2 trilyonluk otomatik kesintilerin ertelenmesine karşı çıkacağını duyurdu.
Boehner yaptığı açıklamada Senato Demokratları ve Başkan Barack Obama için artık harcama kesintilerinin yerini alacak bir plan sunmanın zamanı olduğunu söyledi. Boehner böyle bir planda herhangi bir vergi artışına karşı çıkacağını tekrarlarken, işbirliği yapmak için istekli olduğunu da sözlerine ekledi.
Boehner, "Washington'un bir noktada harcama sorunuyla yüzleşmesi lazım. Burada bulunduğum 22 yıl boyunca tenekeyi öylece yuvarladıklarını gördüm. Artık yeter. Şimdi harekete geçme zamanı" ifadelerini kullandı.
Başkan Obama dün yaptığı bir basın brifinginde yasa yapıcıları kısa vadeli bir harcama kesintileri ve vergi değişimleri paketi hazırlamaya teşvik etti.
1 Mart'ta devreye girecek olan otomatik harcama kesintileri Obama hükümeti ile Cumhuriyetçiler arasında bir başka restleşme olacağı sinyalibi verirken, Boehner ve ekibi haftalardır bu kesintilerin devreye girmesini beklediklerini söyleyerek hiç bir vergi artışını kabul etmeyeceklerini dile getirdiler.
 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)