BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinBodrum'da bayram tatili: Makarna 3 bin, üç top dondurma 750 TL!----

Bodrum'da bayram tatili: Makarna 3 bin, üç top dondurma 750 TL!

Bodrum'da bayram tatili: Makarna 3 bin, üç top dondurma 750 TL!
11 Nisan 2024 - 16:34 www.finansgundem.com

Ramazan Bayramı tatili için Bodrum'u tercih edenler, bekledikleri manzarayla karşılaşmadılar. İlçe merkezinde üç top dondurma 750 TL, bir tabak makarna 3 bin TL ve bir bardak çayın 90 TL'ye satıldığına şahit olanlar, şok oldu.


Muğla’nın turistik ilçesi Bodrum bayram tatilinde umduğunu bulamadı.

Turistik tesislerde doluluk oranı yüzde 60'larda kalırken turistik ilçeye gelenler; üç top dondurma 750 TL, bir tabak makarnayı ise 3 bin TL, bir bardak çayın 90 TL'den satıldığını görünce şoke oldu.

HALK PLAJLARI DOLDU

Sözcü'den Yaşar Anter'in haberine göre; Bodrum’da Türkiye ve dünya sosyetesinin gözde turizm merkezi Türkbükü’nde ise halk plajları dolup taşarken, sosyetinin her yıl akın ettiği beach club'lar boş kaldı.

"MİLLET NASIL TATİL YAPSIN"

Bodrum’da yaşayan ve tatile gelen yakınları ile Türkbükü halk plajında denize giren evli ve bir çocuk annesi Yücel Kamzer, şunları söyledi:

Bodrum çarşı merkezinde 3 top dondurmaya 750 TL. bir tabak makarnaya 3 bin TL, bir bardak çaya 90 TL istediklerini duyduk. Şoke olduk. Biz Bodrumlu olarak burada tatil yapma fırsatı bulamazken il dışından ve üstelik asgari ücretli olanlar nasıl tatil yapacak.Kafelerden, restoranlardan bir şey almak mümkün değil, karnımız doyurmak için süpermarketlerden alışveriş yapıp plaja geliyoruz.

"HER GEÇEN YIL AĞIRLAŞIYOR"

Ankara’dan Türkbükü’ne tatile gelen emekli astsubay Hüseyin Gölaltun “Ankara’dan tatile geldim ama tatil şartları her geçen yıl ağırlaşıyor. Bu ekonomik koşullarda tatil yapmak neredeyse imkansız hale geldi. Umudumuz var, şartların bir gün düzeleceğine inanıyorum” diye konuştu.

Bayram namazında 'Örümcek Adam' krizi!

 

Bayram tatilinin ilk 5 gününde bilanço: 38 kişi hayatını kaybetti

 

İstanbul-İzmir Otoyolu'nda bayram tatili yoğunluğu devam ediyor

 

Rusların mayıs tatili için tercihi İstanbul ve Antalya

 

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)