BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBM uyardı: 1 milyon kişi yerinden olabilir----

BM uyardı: 1 milyon kişi yerinden olabilir

BM uyardı: 1 milyon kişi yerinden olabilir
19 Ekim 2016 - 00:30 www.finansgundem.com

BM, Irak'ın Musul kentinin terör örgütü DEAŞ'ın elinden kurtarılması için başlatılan operasyonun ilk haftalarında 200 bin, en kötü senaryo düşünüldüğünde ise 1 milyon kişinin yerlerinden edilebileceğini bidirdi

Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreter Sözcüsü Stephane Dujarric, günlük basın toplantısında, operasyonun ilk 36 saatinde Musul'dan çok sayıda sivilin ayrılmadığını ancak ilerleyen günlerde yerinden edilenlerin sayısının artmasının beklendiğini söyledi.

Dujarric, "Operasyonun ilk haftalarında 200 bin, en kötü senaryo düşünüldüğünde ise 1 milyon kişi yerlerinden edilebilir." dedi.

"HALEP'E YARDIM İÇİN 8 SAAT YETERLİ DEĞİL"

Dujarric, Rusya'nın Halep'teki hava saldırılarına 8 ara vermesine ilişkin ise, bu sürenin insani yardımların ulaştırılması için yeterli olmayacağı söyledi.
Sözcü Dujarric, insani yardımların ulaştırılması için en 48 saate ihtiyaç duyulduğunu ve güvenlik garantisi verilmesi gerektiğini ifade etti.

Rusya Genelkurmay Başkanlığı Ana Operasyon Dairesi Başkanı Sergey Rudskoy, Rusya ve Esed güçlerinin, Halep'te sivillerin tahliyesi ve silahlı grupların İdlib'e doğru şehri terk etmeleri için 20 Ekim'de TSİ 08.00-16.00 arasında "insani mola" vereceğini açıklamıştı.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Cego19 Ekim 2016 06:46

    Arap'lara ve Kürtlere acımayın. Tarihte Nasıl kalleşlik yaptıkları ortada. Halada devam ediyorlar.beter olsun şerefsizler.