BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBM Güvenlik Konseyi Rusya'daki terör saldırısını kınadı----

BM Güvenlik Konseyi Rusya'daki terör saldırısını kınadı

BM Güvenlik Konseyi Rusya'daki terör saldırısını kınadı
04 Nisan 2017 - 01:09 www.finansgundem.com

BMGK, St. Petersburg metrosunda gerçekleştirilen terör saldırısını kınayarak, gerekçesi her ne olursa ve her kim tarafından işlenirse işlensin terörizmin meşru görülemeyeceğini bildirdi

Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi (BMGK), Rusya'daki saldırıya ilişkin 15 ülkenin de onayıyla yayımladığı basın bildirisinde barbar ve korkakça olarak nitelendirdiği terör saldırısını kınadı.

Terörist saldırının kurbanlarının yakınları ile Rusya hükümeti ve halkına taziye dilekleri sunulan bildiride, terörizmin uluslararası barış ve güvenliğe yönelik en ciddi tehditlerden birisi olduğu, gerekçesi her ne olursa ve her kim tarafından işlenirse işlensin terörizmin meşru görülemeyeceği kaydedildi.

Bildiride saldırının failleri, organizatörleri, finansörlerinin yakalanıp yargı önüne çıkarılmasının önemi vurgulanarak, tüm üye ülkelerin, terörle uluslararası hukuk çerçevesinde mücadele etmesi ve Rusya ile bu konuda işbirliğine gitmesi gerektiği belirtildi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • başkent04 Nisan 2017 01:36

    Türk olmak Müslüman olmak çifte standarmı özelikle son 2 yıldır kan gövdeyi götürüyor hiç duymadım kınama