BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBlinken'dan AB'nin Rusya destekli gruba yaptırımına övgü----

Blinken'dan AB'nin Rusya destekli gruba yaptırımına övgü

Blinken'dan AB'nin Rusya destekli gruba yaptırımına övgü
15 Aralık 2021 - 01:06 www.finansgundem.com

ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, Avrupa Birliği'nin Rusya destekli Wagner Grubu ve ortaklarına yaptırım uygulamasını memnuniyetle karşıladıklarını söyledi.

Dışişleri Bakanı Antony Blinken, Avrupa Birliği'nin (AB)  Rusya'nın desteklediği paramiliter güvenlik şirketi Wagner Grubuna yönelik yaptırımları üzerine  açıklama yaptı.

"ABD, Avrupa Birliği'nin Rusya destekli Wagner Grubu ve ortaklarına yaptırım uygulamalarını memnuniyetle karşılamaktadır. Bu eylemler, bu örgütün Ukrayna, Suriye, Libya, Orta Afrika Cumhuriyeti ve Sahel bölgesi dahil olmak üzere çeşitli bölgesel çatışmalardaki istikrarsızlaştırıcı eylemlerine yanıt verme konusundaki ortak kararlılığımızın altını çiziyor." 

"Ortak demokratik değerlerimizi desteklemeye devam edeceğiz"

AB'nin "insan haklarına saygıyı teşvik etmesini" ve "Ukrayna'nın toprak bütünlüğünü ve egemenliğini destekleme taahhüdünü" takdirle karşıladıklarını da söyledi.

"ABD, AB ve ortaklarımızla birlikte, elimizdeki araçları kullanarak ortak demokratik değerlerimizi desteklemeye devam edecek ve bir kez daha diğer uluslararası ortakları bu sınamalara hitap edebilecek yaptırımları benimsemeye çağırıyor."

AB: Rusya'ya karşı farklı senaryolara hazırlanıyoruz

 

Blinken: Olası ABD-Çin çatışması felakete yol açar

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)