BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporBize yakışmayan olaylar oldu----

Bize yakışmayan olaylar oldu

Bize yakışmayan olaylar oldu
11 Mart 2014 - 01:25 www.finansgundem.com

Trabzonspor'un başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, "Bize yakışmayan olaylar oldu. Türk futbolunu bu hale getirenler ve taraftarlarımız ders alsın" dedi

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor'un başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, tatil edilen Fenerbahçe karşılaşmasının ardından ilk açıklamasını yaptı.

Hakem Bülent Yıldırım'ın 45+9'da soyunma odasına gidip maçı tatil etme kararı almasının ardından Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ilk yorumunda "Cezamız neyse çekmeye razıyız" dedi.

Hacıosmanoğlu, bordo mavili futbolcuların stattan ayrılmasından sonra yaşananlarla ilgili olarak açıklamalar yaptı...

İşte İbrahim Hacıosmanoğlu'nun açıklamaları...

Oyuncularımızı tebrik ediyorum. Maça iyi başladılar. Bize yakışmayan şeyler oldu. Biz taraftarlarımızın takımını desteklemesini istedik. Üzgünüz bunların yaşanmaması gerekiyordu. Trabzon'un bu şekilde anılmaması gerekiyor. Türk futbolundaki adaletsizliğin de tetiklediği ve saha içi provokasyonların belirlediği bir olay yaşadık.

Tekrar söylüyorum üzgünüz ama sonuçta daha detaylı basın toplantısı yapıp kamuoyunu bilgilendireceğiz. Türk futbolunu bu noktaya getirenler de bizim taraftarımız da bu olaylardan ders alsın. Bunlar bize bu şehre yakışmıyor. Ama ne yazık ki kendi hatalarımızdan bu hale geldik.

Yorum yapanlar da adam gibi yorum yapsınlar. Sadece bu şehrin değil Türk futbolunun sorunu bu. Biz kupa yola çıktı diye açıklama yaptık. Bu adaletsizliği yapanlara gereken kurumlar cezasını verecek ama böyle değil.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)