BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBiz bunu misliyle ödetiriz ama...----

Biz bunu misliyle ödetiriz ama...

Biz bunu misliyle ödetiriz ama...
14 Mayıs 2013 - 12:11 www.finansgundem.com

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan partisinin grup toplantısında önemli açıklamalae yapıyor

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı’nda konuşma yapıyor.
Başbakan Erdoğan’ın konuşmasından satır başları şöyle:
"Reyhanlı'da maalesef 51 kardeşimizi kaybettik. 41 kişinin kimlik tespiti yapıldı. Yaralılardan 17’sinin durumu ağır.
Çok büyük miktarda patlayıcı kullanıldığı için önemli ölçüde hasar oldu. Yaşamını yitirenlere Allah’tan rahmet niyaz ediyorum, yakınlarını kaybeden kardeşlerime Rabbimden sabır temenni ediyorum. Tüm vatandaşlarımıza başsağlığı mesajını bir kez daha iletiyorum.
Bir yandan acil müdahaleler yapılırken bir yandan da istihbarat birimleri araştırmalarını sürdürdü. Saldırı çok büyük oranda aydınlatılmış durumdadır. Suriye rejimiyle irtibatlı, Türkiye’deki bir örgüt yaptı. Faillerin Türk olduğu anlaşıldı. Gözaltındaki 13 kişinin sorgusu sürüyor.
Acımız gerçekten büyük. Biz bu saldırının altında kalmayız. bu alçak saldırının faillerine bedelini misliyle ödetiriz. Soğuk kanlı davranacak, bizi çekmek istedikleri tuzaklara düşmeyeceğiz.
Başbakanlık Teftiş Kurulu olarak burada ihmaller var mı, varsa nedir, kimler tarafındandır? Tüm bunları da yine araştırmak için ayrıca çalışmalarını sürdürecek.
Terör örgütü, saldırı sonrasında toplum korkar, kaosu düşerse amacına ulaşır.
Reyhanlı sokaklarında kara dumanlar yükselirken sorumsuzca açıklama yapmak fırsatçılıktır.
VERGİ VE SİGORTA BORÇLARINA 1 YIL ERTELEME
Valiliğimiz tasarrufuna 7,5 trilyon gönderdik. Esnaflarımızla ilgili olarak gerek vergi, gerek sigortalar noktasında 1 yıl erteleme talimatını arkadaşlarımıza verdik.
Reyhanlı’da hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet diliyorum. Yaralılara acil şifalar diliyorum.
Ümit ediyorum Reyhanlı ve Türkiye bu hain saldırıyı suhuletle aşacak, yaralar en kısa sürede sarılacak.
CHP'YE AĞIR SUÇLAMA
Biz Türkiye’nin dünyanın çocukları için sorumluluk yüklenmiş bir iktidarız. Çocuklar katledilirken susacaksak Ak Parti’ye ne gerek var. Bunu CHP, MHP, BDP yapabilir mi ama bunu AK Parti yapamaz.
Bakın şu anda Reyhanlı’da CHP örgütü çalışmalar yaparak Suriye’den gelen kardeşlerimize karşı “bunlar buradan gitsinler” diyor. Aklı selim sahibi kardeşlerimiz ise “onlar bizim misafirimiz” diyorlar.
CHP bunu her zaman yaptı ve yapıyor. Aynı şeyi MHP’de görüyorum. Biz AK Partiyiz biz farklıyız bizim siyasetimizde vicdan var. Suriyeli mülteciler gitsin diyenler acaba komşularının yüzüne nasıl bakıyor. Biz ırkçı bencil bir millet değiliz. Bizi büyük millet yapan zor zamanlarda mazlumların yanında durmamızdır.
'IMF'YE BORÇ BİTTİ'
Acımız ne kadar ağır olsa da milletçe buruk bir sevinci de yaşıyoruz. IMF’ye olan 412 milyon dolar olan borcu ödemek için Merkez Bankası’na talimat verildi. Türkiye uzun bir aradan sonra IMF’ye olan borcunu ödedi, sıfırladı. Milletimize hayırlı olmasını diliyorum. Şu anda IMF'ye borçlu olan bir ülke değiliz, IMF'ye borç vermek için görüşmeler yapan bir ülkeyiz.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • semih14 Mayıs 2013 16:10

    hep suçu başkasına at en kolayı bu.birde suçu kendinde ara ne işin var abd de önce reyhanlıya git bunu seçimlerde senden sorarlar hiç merak etme 51 kişinin kanı yerde kalmaz.