BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinBitlis'te kar kalınlığı 127 santim: 110 köy yolu kapalı!----

Bitlis'te kar kalınlığı 127 santim: 110 köy yolu kapalı!

Bitlis'te kar kalınlığı 127 santim: 110 köy yolu kapalı!
28 Ocak 2024 - 10:41 www.finansgundem.com

Bitlis'te kar yağışı sonrası kapanan 315 köy yolundan 205'i yeniden ulaşıma açıldı. Kapalı olan 110 köy yolunun açılması için karla mücadale ekipleri çalışmalarını aralıksız sürdürürken, kar kalınlığının yüksek kesimlerde 2 metreyi aştığı belirtildi. 


Bitlis'te 2 gündür etkili olan kar yağışı sonrası 315 yerleşim yeri ulaşıma kapandı. Kar kalınlığının merkezde 127 santimetre, yüksek kesimlerde ise 2 metreyi aştığı kentte kapanan köy yollarının açılması için çalışma başlatıldı. İl Özel İdaresi tarafından 80 personel ve 60 iş makinesiyle yürütülen çalışmalarda kapanan köy yollarından 205'i ulaşıma açıldı. Kapalı kalan 110 köy yolunun açılması için de çalışmalar aralıksız devam ediyor. Belediye ekipleri de kent merkezinde kar temizleme çalışması başlattı.


İş makineleriyle belirli noktalara toplanan kar kütleleri kamyonlara yüklenip il dışına taşınıyor. 
İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Şube Müdürü Ümit Kurtkan, kapanan yolların açılması için ekiplerin yoğun bir mücadele yürüttüğünü söyledi.


Kurtkan, "Kar yağışı ile birlikte kapanan  köy yollarımızı açma çalışmalarımız devam etmektedir. Bazen acil hastalar olunca ekiplerimizi o yöne yönlendiriyoruz. Onun dışında programımız dahilinde başta grup köy yollarımız olmak üzere, bütün köy yollarımızda çalışma yürütüyoruz. Sadece vatandaşlarımızdan sabır bekliyoruz. Emeği geçen tüm ekip arkadaşlarımıza da teşekkür ediyorum" dedi.


Elazığ'da 129 köy yolu ulaşıma kapandı

Elazığ'da etkili olan kar yağışı nedeniyle 129 köy yolu, ulaşıma kapandı.

Kar yağışı nedeniyle kent merkezi ve ilçelere bağlı 129 köy yolu, ulaşıma kapandı


İl Özel İdaresi'ne bağlı 81 araç ve 99 personelden oluşan ekipler, yolların açılması için çalışma başlattı. Yağışın etkili olduğu bölgelerde ekiplerin çalışması sürüyor. 

AKOM saat vererek uyardı: İstanbul'da kar alarmı!

 

İSKİ paylaştı: İşte İstanbul barajlarında son durum...

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)