BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaKripto Paralar'Bitcoin için 50 bin dolar destek olmak üzere'----

'Bitcoin için 50 bin dolar destek olmak üzere'

'Bitcoin için 50 bin dolar destek olmak üzere'
07 Ekim 2021 - 11:43 www.finansgundem.com

Bloomberg Kıdemli Emtia Stratejisti Mike McGlone, boğa piyasasının bir sonraki ayağında psikolojik öneme sahip direnç seviyesinin desteğe dönüştürülmesiyle birlikte, Bitcoin’in 50 bin doların üzerine yükselişinin dördüncü çeyrekte de süreceğini düşünüyor.

Bloomberg Kıdemli Emtia Stratejisti Mike McGlone, boğa piyasasının bir sonraki ayağında psikolojik öneme sahip direnç seviyesinin desteğe dönüştürülmesiyle birlikte, Bitcoin’in (BTC) 50 bin doların üzerine yükselişinin dördüncü çeyrekte de süreceğini düşünüyor.

McGlone, salı günü Bloomberg Galaxy Kripto Endeksi'nin dijital varlıkların yılın geri kalanında nasıl ilerleyebileceğine dair bakış açısı sunan Ekim 2021 baskısını paylaştı. Raporda McGlone, Bitcoin'in mayıs ayından beri geçemediği 50 bin dolar direnç seviyesini desteğe dönüştürmek üzere olduğunu söyledi.

Stratejist, “Bitcoin için mayıs ayından beri direnç noktası olan 50 bin dolar, dördüncü çeyrekte desteğe dönüşecek gibi gözüküyor" diye belirtti ve şöyle ekledi:

40 bin doları, kripto paranın 2020'nin dördüncü çeyreğinde 10 bin dolardan yükselmesine benzetiyoruz. 4 kat daha yüksekte paralellikler görülüyor. 2021 yılının ortalama BTC fiyatı 44.500 dolar ve talep ve yaygınlık artarken, arz azalıyor.

BTC fiyatı, çarşamba günü teknik, temel ve duyarlılık faktörleriyle son ayların en yüksek seviyesi olan 55 bin doların üzerine yükseldi. Diğer yandan Bitcoin, makro piyasalardan da giderek daha fazla ayrılıyor.

Bitcoin çarşamba günü yüzde 9 yükseliş gösterirken, Dow Jones 200 puanın üzerinde değer kaybetti. ABD doları ise diğer para birimlerine karşı yüzde 0,4 değer kazandı.

McGlone’un raporu, Bitcoin fiyatının Nasdaq gibi geleneksel borsa endeksleriyle kıyaslandığında düşük olduğunu belirtiyor.

Wall Street devleri kripto paralara akın ediyor

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)