BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaKripto ParalarBitcoin fiyatı 2 yılın zirvesinde----

Bitcoin fiyatı 2 yılın zirvesinde

Bitcoin fiyatı 2 yılın zirvesinde
15 Şubat 2024 - 14:17 www.finansgundem.com

Bitcoin fiyatı 2 yılın en yüksek seviyelerine yakın işlem görmeye devam ediyor. Bitcoin'in fiyatı son 24 saat içinde %2 artarak 52.554,76 dolara kadar yükseldi

Bitcoin ve diğer kripto paralar bugün yeniden yükselişe geçerek dijital varlıkları son günlerde iki yılın en yüksek seviyelerine çıkaran ralliyi sürdürdü. Analistler, kriptoların fiyatları daha da yükseltebilecek bir ivmeye sahip olduğunu söyledi.

Bitcoin'in fiyatı son 24 saat içinde %2 artarak 52.554,76 dolara kadar yükseldi ve en büyük dijital varlığın bu hafta başında psikolojik açıdan önemli 50.000 doları aşmasının ardından Aralık 2021'den bu yana en yüksek seviyelerde seyrediyor. Şu sıralarda 52303,14 dolarda.

Yükselişte, ABD'deki spot Bitcoin borsa yatırım fonlarının işleme açılmalarının yarattıkları olumlu hava rol oynamaya devam ediyor.

Oanda'nın analistlerinden Craig Erlam, "Bitcoin bir kez daha manşetleri kapıyor ve spot ETF kapsamından tam anlamıyla yararlanarak iki yılın en yüksek seviyesine çıkıyor. Kripto böyle bir ivmeye sahip olduğunda, bundan sonra nereye gideceğini kim bilebilir ve bu her iki yönde de geçerli olabilir" dedi.

FxPro'nun analistlerinden Alex Kuptsikevich de, "Uzun süreli bir konsolidasyon bile görmüyoruz. Bu dinamik, bir sonraki anlamlı sarsıntının 2021'de birkaç dönüm noktasının yaşandığı 60.000 dolara yaklaşmadan önce gelmeyebileceği görüşümüzü güçlendiriyor" değerlendirmesini yaptı.

Bitcoin 50 bin doları aştı

 

Bitcoin ETF'lerin başarısı diğer ETF'lerin de önünü açacak

 

JPMorgan: Bitcoin ETF'lerine olan ilgi azalıyor

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)