BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem'Birkaçını devirmeden devrilmem'----

'Birkaçını devirmeden devrilmem'

'Birkaçını devirmeden devrilmem'
16 Şubat 2013 - 14:29 www.finansgundem.com

Ağaoğlu, ''Birkaç tanesini devirmeden de devrilmem. Allah ne yazdıysa o olur'' diye konuştu.

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı işadamı Ali Ağaoğlu, maslakta kırmızı ışıkta durduğu sırada aracına yapılan saldırıyla ilgili haberlere açıklık getirdi. Hurriyet.com.tr'ye konuşan Ali Ağaoğlu, olayın geçen yıl yaz döneminde gerçekleştiğini MİT'in ele geçirdiği ölüm listesinde isminin olması nedeniyle ifadeye çağrıldığını söyledi.
Olayın medyada yeni bir olay gibi gösterilmesini gülümseyerek takip ettiğini belirten Ağaoğlu, "Bu olay geçen sene yaz aylarında gerçekleşti. Aynı dönemde ele geçirilen yasadışı bir terör örgütünün ölüm listesinde adımın bulunması nedeniyle olaydan hemen sonra beni çağırdılar ve ifademi aldılar. Olay basında yeni olmuş gibi yer aldı. Ama bu doğru değil. O listede adımın bulunması bir Milli İstihbarat Teşkilatı'nın (MİT) ele geçirdiği bir istihbarattı. Duyum üzerine ifademi almaya çağırdılar." dedi.
Olayın ardından kendisine emniyet tarafından koruma verilmesinin de teklif edildiğini ifade eden Ağaoğlu bu talebi reddettiğini söyledi.
Ağaoğlu şöyle devam etti: "Bunun üzerine bana resmi koruma da vermek istediler ancak bunu kabul etmedim. Kendimiz özel tedbirimizi aldık. MİT'ten zaten bana neredeyse 15 günde bir güvenlik anlamında uyarı geliyor. Tehdit telefonları almıyorum. Diğer taraftan böyle bir olay da ilk defa başıma geldi."
Lüks araçlarını şehir trafiğinde kendisi kullanan Ağaoğlu olaydan sonra bu alışkanlığından vazgeçmediğini ve korku kelimesinin lügatında yazmadığını da ifade etti.
Ağaoğlu, "Olaydan sonra aracımı yine kendim kullanmaya devam ediyorum. Ama arkadan gelen araçta korumalarım var. Bu tip olaylar beni korkutamaz. Korku kelimesi benim lügatımda yer almaz. Birkaç tanesini devirmeden de devrilmem. Allah ne yazdıysa o olur." diye konuştu.
Diğer taraftan basında yer alan haberlerle ilgili açıklama gönderen Ağaoğlu Şirketler Grubu, "Son günlerde çeşitli yayın organlarında yer bulan “Ali Ağaoğlu’na silahlı saldırı” konulu haberler gerçek dışıdır." bilgilendirmesinde bulundu.
 
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)