BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBir uyarı da Fransa’dan! “Rusya Ukrayna’yı işgal edebilir”----

Bir uyarı da Fransa’dan! “Rusya Ukrayna’yı işgal edebilir”

Bir uyarı da Fransa’dan! “Rusya Ukrayna’yı işgal edebilir”
28 Ocak 2022 - 14:11 www.finansgundem.com

Tırmanan Rusya-Ukrayna gerilimine ilişkin art arda açıklamalar gelmeye devam ediyor. Son olarak Fransa Dışişleri Bakanı, Ukrayna’nın yanında olduklarını vurguladı konuşmasında, Rusya'nın Ukrayna'yı işgal etme riski bulunduğu uyarısını duyurdu.

Fransa Dışişleri Bakanı Jean-Yves Le Drian, Rusya'nın Ukrayna'yı işgal etme riski bulunduğu uyarısında bulundu. Le Drian, RTL radyosunda yaptığı açıklamada, binlerce Rus askerin Ukrayna sınırında bulunduğunu ve durumun çok ciddi olduğunu söyledi.

"RUSYA İLE DİYALOG ÖNEMLİ"

Ukrayna'nın toprak bütünlüğüne herhangi saldırının Avrupa'da yankıları olacağını ifade eden Le Drian, Rusya'nın Ukrayna'yı "işgal etme riskinin" bulunduğu belirtti.

"Ukrayna, egemen ve özerk olduğunu düşünüyor. Biz de bunu destekliyoruz." diyen Le Drian, bununla beraber Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'i sorumluluklarıyla karşı karşıya getirmek için Rusya ile diyaloğun önemli olduğunu ve bu diyaloğun gelişebileceğini düşündüklerini söyledi.

Le Drian, "Cumhurbaşkanı (Emmanuel) Macron'un Putin ile (bugün) yapacağı görüşmenin amacı (diyaloğu geliştirmek). Vladimir Putin'in çatışma mı yoksa istişare mi istediğini söylemesi gerekiyor. Biz istişareye hazırız ama bunun için de iki kişi olmalı." diye konuştu.

Biden'dan 'Rusya Ukrayna'yı gelecek ay işgal edebilir' uyarısı

 

ABD, Ukrayna-Rusya krizini görüşmek üzere BMGK'yı çağırdı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)