BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinBir kent donuyor! Eksi 31 derece----

Bir kent donuyor! Eksi 31 derece

Bir kent donuyor! Eksi 31 derece
18 Aralık 2016 - 10:48 www.finansgundem.com

Meteoroloji'den son dakika açıklaması geldi. en düşük hava sıcaklığı sıfırın altında 31 derece ile Ağrı'da ölçüldü.

Yapılan son değerlendirmelere göre, yurt genelinde yağış beklenmiyor. Ülkemizin güney kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Doğu kesimlerde kuvvetli olmak üzere iç kesimlerde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis ve pus hadisesi görüleceği tahmin ediliyor. 

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığı ülke genelinde mevsim normallerinin altında seyredecek. Rüzgar, genellikle kuzey yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esecek.

Doğu Anadolu Bölgesi'nde en düşük hava sıcaklığı  sıfırın altında 31 derece ile Ağrı'da ölçüldü.

Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, bölge  genelinde havanın az bulutlu ve açık, Sabah ve gece saatlerinde yer yer sisli ve  puslu geçeceği tahmin ediliyor.

Hava sıcaklığının mevsim normallerinin altında seyrettiği bölgede  rüzgarın güneyden hafif kuvvette esmesi bekleniyor.

Bölgede gece en düşük hava sıcaklığı, sıfırın altında olmak üzere  Ağrı'da 31, Kars ve Erzurum'da 28, Ardahan'da 19, Iğdır'da 15, Tunceli'de 14 ve  Erzincan'da 12 derece ölçüldü.

Günün en yüksek sıcaklıklarının sıfırın altında olmak üzere Iğdır'da  3, Tunceli'de 4, Erzincan'da 5, Ardahan ve Ağrı'da 11, Kars'ta 13 ve Erzurum'da  14 derece olması öngörülüyor.

Kar kalınlıkları Ağrı'da 68, Erzurum'da 35, Ardahan ve Tunceli'de 20,  Kars ve Iğdır'da 13 santimetre ölçüldü.

Yetkililer, sabah ile gece saatlerinde kuvvetli buzlanma ve don ile  yer yer sis ve pus beklendiğinden, başta sürücüler olmak üzere vatandaşlar ile  ilgililerin dikkatli ve tedbirli davranması uyarısında bulundu.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)