BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBingöl'de PKK'dan polise saldırı----

Bingöl'de PKK'dan polise saldırı

Bingöl'de PKK'dan polise saldırı
23 Eylül 2015 - 22:25 www.finansgundem.com

Yol kapatan PKK'lılara müdahale için olay yerine giden Özel Harekat polislerine saldırı

Bingöl'de yol kapatan PKK'lılara müdahale için olay yerine giden Özel Harekat polislerine teröristlerce roketatarlı saldırı düzenlendi. Saldırıda 2 polis ve olay yerinde bulunan 1 sivil yaralandı.

Olay, akşam saatlerinde Kurudere mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Kurudere mevkiinde bir grup PKK'lı yol kesme eyleminde bulundu. Olayın haber verilmesi üzerine bölgeye Özel Harekat polisleri sevk edildi. Olay yerine yaklaşan polislerin içinde bulunduğu zırhlı araca teröristler roketararlı saldırı gerçekleştirdi. Saldırıda 2 polis ve yakında bulunan 1 sivil hafif şekilde yaralandı. Yaralılar, Bingöl Devlet Hastanesi'ne getirilerek tedavi altına alındı.

Saldırının ardından bölgeye takviye ekipler sevk edildi. Güvenlik güçleri olaydan sonra kaçan PKK'lılara yönelik operasyon başlattı. Bölgede güvenlik güçleri ve teröristler arasındaki çatışma devam ediyor.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)