BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBinance CEO’su 3 ay dayanabildi----

Binance CEO’su 3 ay dayanabildi

Binance CEO’su 3 ay dayanabildi
08 Ağustos 2021 - 11:26 www.finansgundem.com

Coinbase ile eski Baş Hukuk Görevlisi olarak da çalışan ABD Para Birimi Denetçisi Ofisinde eski Para Birimi Denetçisi vekili Brian Brooks, Binance'in Amerikan şubesi olan Binance.US'un CEO'luğundan istifa ettiğini açıkladı

Coinbase ile eski Baş Hukuk Görevlisi olarak da çalışan ABD Para Birimi Denetçisi Ofisinde eski Para Birimi Denetçisi vekili Brian Brooks, Binance’in Amerikan şubesi olan Binance.US’un CEO’luğundan istifa ettiğini açıkladı. Kripto endüstrisinde son zamanlarda düzenleyici gözetimin konusu olan küresel kripto para borsası. Brooks bir tweet’te Binance.US’tan ayrılma kararının “stratejik yön üzerindeki farklılıklar” nedeniyle olduğunu paylaştı.

Brooks’un tweetine dayanarak, eski CEO’nun Binance ile iyi şartlarda yollarını ayırdığı görülüyor. Kripto topluluğu, eski yöneticinin Binance’ten ayrılışını, kripto borsasının son birkaç aydır maruz kaldığı bir dizi düzenleyici incelemeye hızla bağladı ve Binance’in küresel olarak çeşitli bölgelerde operasyonları durdurmasına veya sınırlamasına neden oldu.Bir dizi düzenleyici kurum Dünyanın dört bir yanından da Binance ve bağlı şirketlerine karşı emir ve uyarılar yayınladı ve İngiltere’nin Finansal Davranış Otoritesi firmaya karşı bir dizi uyarının ilkine öncülük etti. Japonya, Almanya ve Kanada da Binance hakkında benzer açıklamalar yayınladı. Brooks, Hazine Departmanında çalışan bir hükümet yetkilisi olarak kripto para gündemine geldi. federal olarak kiralanan bankaların blok zinciri tabanlı ödeme sistemlerini kullanabilmeleri ve kendi sabit paralarını çıkarabilmeleri için yol açtı. Bu, bir düzenleyici kurum tarafından eşi benzeri görülmemiş ve memnuniyetle karşılanan bir değişiklikti. Brooks, 1 Mayıs 2021’de Binance.US CEO’su olarak eski CEO Catherine Coley’nin yerini alarak atandı. Brooks görevi üç ay sürdürdü. CEO olarak atandığı sırada Brooks şunları söyledi:

Yönetim kurulundan güçlü bir uyum programına liderlik etme konusunda güçlü bir taahhüdüm olmasaydı bu işi almazdım.

Binance CEO’su Changpeng Zhao, Brooks’a hizmetleri için teşekkür etti ve eski yöneticinin “sektörümüzü ileriye taşıyan düzenlemeler” için savunmaya devam etmesini umduğunu söyledi.

Binance.US, kullanıcılarına ve düzenli yatırımcılara, yönetici geçişinin operasyonlarını hiçbir şekilde etkilemeyeceğine dair güvence verdi.

Bu makale yalnızca bilgilendirme amaçlıdır. Hukuki, vergi, yatırım, finansal veya diğer tavsiyeler olarak sunulmamakta veya kullanılması amaçlanmamaktadır.

Binance'e yeni yasak: HSBC'den

Binance'den türev ürün yasağı

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)