BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBill Gates'ten dünyaya Kovid-19 eleştirisi----

Bill Gates'ten dünyaya Kovid-19 eleştirisi

Bill Gates'ten dünyaya Kovid-19 eleştirisi
01 Mayıs 2020 - 09:09 www.finansgundem.com

Dünyanın en zengin insanlarından biri olan Bill Gates, korona virüse karşı hem ABD'nin hem de dünya ülkelerinin yaklaşımını eleştirdi.

Microsoft’un kurucusu olan ve dünyanın en zengin iş insanlarından biri olarak tanınan Bill Gates, korona virüs ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Gates, ABD ve dünya ülkelerinin korona virüse karşı yeterli ve doğru müdahale yapılmadığını söyledi. Gates, “Eğer Ocak ve Şubat aylarında doğru bir şekilde test yapılsaydı, bu kadar korkunç ekonomik maliyet çıkmazdı. Gerekli malzemeler geliştirilseydi, böyle bir salgın, çok ufak sayılarla durdurulabilirdi” dedi.

The New England Journal of Medicine isimli dergiye bir makale yazan Gates, “Böyle bir salgınla mücadele etmek için milyarlarca dolar harcamak gerekir. Ama bu ABD’nin savunma bütçesinin yüzde 5’i bile değil. Eğer bu kadar para harcansaydı, inovasyon stok ve hazırlık için çalışmalar yapılsaydı bu salgınla daha başarılı bir şekilde mücadele ederdik” ifadesini kullandı.

Dünya genelinde Kovid-19 vaka sayısı 3 milyon 300 bini aştı

Sağlık Bakanlığı kalori kontrolü için örnek menüler hazırladı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)