BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaMakro EkonomiBild Türkiye ekonomisine övgü yağdırdı----

Bild Türkiye ekonomisine övgü yağdırdı

Bild Türkiye ekonomisine övgü yağdırdı
20 Mayıs 2013 - 09:50 www.finansgundem.com

Almanya'nın en yüksek tirajlı gazetesi Bild'in internet sitesinde Türkiye ve Türk ekonomisindeki atılıma yer verildi.

Ülkenin en yüksek tirajlı gazetesi Bild, internet sitesinde yayınladığı haberde, Türkiye ve Türk ekonomisine övgü dolu ifadeler kullandı.
Kredi derecelendirme kuruluşu Moodys'in Türkiye-nin notunu yükselttiğine vurgu yapılan haberde ayrıca, Dünya Bankası-nın Türkiye-deki büyüme oranını yüzde 4-ün üzerinde öngördüğü ifade edildi.
Bunlara etken olarak genç nüfus oranının ve GSYH-nin gittikçe artması gösterildi.
Büyüyen İstanbul-un olimpiyatlar için de aday olduğunu belirtilen haberde Türkiye-de yabancı firma sayısının gittikçe artmaya devam ettiği ve bunların önemli noktalara geldiği, Türkiye-nin ihracatının sene başında yüzde 14 arttığına işaret edildi.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan-ın istikrarlı ekonomik büyüme için mutlu olduğu ifade edilen haberde geçmişte kararlı reformların hayata geçirildiğine vurgu yapıldı.
2000-li yılların başında IMF ve Dünya Bankası-ndan alınan kredilerle hayatta kalan bir ekonomiye sahip olan Türkiye-nin değişen iktidar sonrası kararlı ve sert reformlarla krizi fırsata çevirdiği anlatılan haberde sosyal sistem ve finans sektöründe ciddi atılımlar yapıldığı belirtildi.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)