BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaBıktım, usandım----

Bıktım, usandım

Bıktım, usandım
03 Ekim 2013 - 06:30 www.finansgundem.com

ABD Başkanı Barack Obama, hükümetin kapalı olmasından Wall Street'in endişe duyması gerektiğini söyledi

ABD Başkanı Barack Obama, yatırımcılara doğrudan seslendi. CNBC özel yayınına katılan Obama, "Sanırım Wall Street'in endişelenmesinin zamanı geldi" şeklinde konuştu. Cumhuriyetçilerin içindeki aşırı muhafazakar Çay Partisi (Tea Party) oluşumuna işaret eden Obama, "ABD'nin yükümlülüklerini yerine getirememesini amaçlayan bir oluşum varsa başımız belada demektir" dedi.
EKONOMİYİ DERİNDEN ETKİLER
Obama, "Wall Street'in, bu durumun ekonomiyi, kâr-zarar tablolarını, borsa çalışanlarını ve hissedarları derinden etkileyeceğini anlaması önemlidir" ifadelerini kullandı.
BIKTIM USANDIM
ABD Başkanı, "20 milyon insana 'Sağlık sigortası sahibi olamazsınız' demediğim sürece hükümeti geri açmayacakları fikrinden bıktım usandım" dedi ve bu tavrın sorumsuzca olduğunu belirtti.
ŞANTAJA İZİN VEREMEM
Obama, ABD'deki siyasi partilerden birinin şantaj yoluyla istediğini elde etmesinin gelecekteki başkanların etkili biçimde yönetim yapmasını engelleyecini söyledi.
HALK KRİZDEN BIKTI
Obama "Bildiğim birşey varsa o da Amerikan halkının ve iş dünyasının bu sürekli devam eden kriz halinden bıktığıdır" diye ekledi.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)