BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBiden'ın gafı sonrası ortalık karıştı! Rusya'ya yaptırımlar Avrupa ve ABD'yi bölebilir...----

Biden'ın gafı sonrası ortalık karıştı! Rusya'ya yaptırımlar Avrupa ve ABD'yi bölebilir...

Biden'ın gafı sonrası ortalık karıştı! Rusya'ya yaptırımlar Avrupa ve ABD'yi bölebilir...
22 Ocak 2022 - 12:59 www.finansgundem.com

ABD Devlet Başkanı Joe Biden'ın Rusya-Ukrayna krizi konusundaki gafı yüzünden eleştiriler devam ederken, Avrupalı müttefiklerin Rusya'ya yaptırımlar konusunda henüz anlaşmadıkları dikkatlerden kaçmıyor.

Dünya günlerdir nefesini tutmuş Rusya-Ukrayna gerilimini izliyor. Moskova Ukrayna sınırına yaptığı yaklaşık 100 binlik askeri yığınağı her geçen gün genişletirken Avrupa ve ABD'den peş peşe uyarı açıklamalar geliyor.

En sonuncusu dün yapılan bürokratik girişimler beklenen sonucu vermedi. Yapılan her toplantı sonrası Rusya'nın işgale girişmesi durumunda ağır bedeller ödeyeceğine dair uyarılar yapılsa da Batı'nın Rusya'ya karşı yol haritası hala netleşmiş değil.

BİDEN'IN GAFI ORTALIĞI KARIŞTIRDI

Geçtiğimiz günlerde ABD Başkanı Joe Biden iki ülke arasındaki gerilimi değerlendirirken "Rusya'nın küçük bir alanı işgal edeceğini düşünüyorum" ifadesini kullanması hem Ukrayna hem de Batı cephesinin tepkisini çekmişti.

Ukrayna Devlet Başkanı yaptığı açıklamada, "Büyük güçlere küçük çaplı işgal diye bir şey olmadığını, 'küçük milletler' diye bir şeyin de olmadığını hatırlatmak isteriz. Küçük çaplı kayıp da yoktur, kaybettiğimiz sevdiklerimizin arkasından minik bir yas tutmak diye bir şey de yoktur. Bunu Ukrayna gibi büyük bir gücün cumhurbaşkanı olarak söylüyorum" derken Batı ise Biden'in açıklamasını işgale yeşil ışık olarak yorumlamıştı.

Ukrayna-Rusya krizi: Biden ulusal güvenlik ekibini topluyor

 

Sky News: İngiltere Ukrayna'ya 30 özel harekatçı gönderdi

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)