BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBiden'e göre ABD Irak ve Afganistan'da olmalı----

Biden'e göre ABD Irak ve Afganistan'da olmalı

Biden'e göre ABD Irak ve Afganistan'da olmalı
11 Eylül 2020 - 12:25 www.finansgundem.com

ABD başkan adayı Biden, iki ülkeden askerlerin hepsinin geri çekilmesine karşı çıktığını, savunma bütçesinde kesinti planlamadığını söyledi.

ABD’de Demokrat Parti'nin başkan adayı Joe Biden, seçilmesi halinde ABD güçlerinin Irak ve Afganistan’daki küçük varlığını sürdüreceğini ve ABD savunma bütçesinde büyük bir kesinti yapmayı planlamadığını dile getirdi.

Biden, ABD merkezli askeri gazete Star and Stripes’e verdiği röportajda, “Askerlerin geri çekilmesini destekliyorum ancak sorun şu ki, hala terör ve DEAŞ konusunda endişelenmemiz gerekiyor” dedi.

Özel harekat kapasitesini müttefiklerle koordine etmeleri gerektiğini söyleyen Biden, söz konusu ülkelerdeki askeri varlığın maksimum bin 500 ila 2 bin arasında değişeceğini dile getirdi.

Biden ayrıca ordunun Rusya ve Çin gibi potansiyel tehditlerle başa çıkmaya odaklanması gerekeceği için ABD savunma bütçesinde büyük düşüşler öngörmediğini söyledi.

Trump: Irak ve Afganistan'daki asker sayımızı azaltacağız

Trump'tan Prens Selman itirafı: Kongre'nin incelemesinden kurtardım

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)