BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBiden'dan yeni reklamında yaş esprisi----

Biden'dan yeni reklamında yaş esprisi

Biden'dan yeni reklamında yaş esprisi
10 Mart 2024 - 17:50 www.finansgundem.com

Cumartesi günü yayımlanan yeni reklamda Biden, gençler için önemli olan konulara değinirken "çok genç" yaşıyla ilgili şakalar yapıyor

Yaşıyla ilgili anlatının kontrolünü hedefleyen ABD Başkanı Joe Biden, yeni bir kampanya reklamında esprili bir şekilde malumu ilam etti.

Biden cumartesi günü yayımlanan yeni reklamda, "Bakın ben genç biri değilim, bu bir sır değil" diyerek gülüyor.

Yeni reklamda rahat görünen 81 yaşındaki Biden, yaşıyla ilgili esprileri kendi lehine kullanarak uzun yıllara dayanan deneyimine işaret ediyor:

Ancak şöyle bir durum var, Amerikan halkı için işleri yürütmeyi biliyorum.

Ardından yönetiminin; Kovid-19 salgınıyla mücadele, ekonomiyi güçlendirme ve reçeteli ilaç fiyatlarını düşürme gibi başarılarını sıraladıktan sonra özellikle genç seçmenleri ilgilendiren konulara değiniyor.

Biden, "Tarihte iklim değişikliğiyle mücadeleye yönelik en büyük yasayı çıkarttım çünkü geleceğimiz buna bağlı" diyor.

Donald Trump kadınların seçme özgürlüğünü ellerinden aldı, bense Roe-Wade'i yeniden ülkenin yasası haline getirmeye kararlıyım.

Popüler TikTok ana sayfasına uygun bir şekilde "Sizin İçin" (For You) başlığını taşıyan reklam, Başkan'ın yeniden seçim kampanyasının genç seçmenlere hitabının bir parçası ki Biden'ın 2020'de seçilmesine yardımcı olan da aynı kitleydi.

Biden reklamda, perşembe günü yaptığı ateşli Birliğin Durumu konuşmasına kıyasla çok daha yumuşak ve şakacı bir ses tonuyla konuşuyor.

Biden kendi başarılarını eski Başkan Donald Trump'ınkilerle karşılaştırırken, daha az çatışmacı bir üslup kullanıyor. Trump'ın altyapı yasalarını geçirmedeki başarısızlığını ve federal kürtaj hakkının kaldırılmasını desteklediğini anlatıyor.

Hatta Biden'ın alaycı tek cümlelik esprilerinden biri de kesilmiş bir sahneden alınarak reklamda kullanılıyor.

Kamera arkasında bir ekip üyesi Başkan'dan "bir kez daha çekim" yapmasını istiyor ve bunun üzerine Biden şöyle yanıt veriyor:

Bakın ben çok genç, enerjik ve yakışıklıyım, bunu ne diye yapıyorum ki?

"Sizin İçin" reklamı ESPN, Adult Swim ve Comedy Central gibi genç seçmenler arasında popüler olan TV kanallarında yayımlanacak. Reklam, Biden'ın olumsuz anketlerle karşı karşıya olduğu bir dönemde geliyor. Bu olumsuz anketler, Amerikalıların çoğunluğunun Başkan'ın yaşı nedeniyle onun verimliliğine güvenmediğini ve gençlerin de ekonomi konusundaki performansından memnun olmadığını gösteriyor.

Bu reklam, Biden-Harris kampanyası tarafından kısa süre önce duyurulan ve 30 milyon dolar maliyetli reklam kuşağı süresinin bir parçası. Reklamın önümüzdeki 6 hafta boyunca Arizona, Georgia, Kuzey Carolina, Pensilvanya gibi salıncak eyaletlerdeki yerel kablolu kanallarda yayımlanması bekleniyor.

Biden açık mikrofona yakalandı

 

Biden'dan Gazze'de ateşkes açıklaması

 

Biden yönetimi, 320 bin göçmeni gizlice ABD'ye soktu

 

Amerikalılar Biden'ın "akıl sağlığına" güvenmiyor

 

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • E.g.11 Mart 2024 03:08

    SOSYOLOJİDE YAŞLILIK ÇAĞI YOKTUR OLGUN GENÇLİK ÇAĞI VARDIR TEVRAT'A GÖRE NUH TUFANINDAN SONRA İNSAN ÖMRÜ AZAMİ 120 YILA İNMİŞTİR (ÖRNEK;ADEM 930 YIL YAŞAMIŞTIR)TEVRAT'TA YAŞLARLA İLGİLİ HESAPLAMALAR GÜNEŞ TAKVİMİNE GÖREDİR KURAN'DA İSE YAŞLA İLGİLİ HESAPLAMALAR AY TAKVİMİNE GÖREDİR (ÖRNEK;ADEM BİN EKSİ KIRK YIL=960 YAŞAMIŞTIR 960 YIL AY TAKVİMİNE GÖREDİR 960 AY YILI 930 GÜNEŞ YILI EDER KURAN TEVRAT'I DOĞRULAMAKTADIR