BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBiden'dan Netanyahu'ya uyarı----

Biden'dan Netanyahu'ya uyarı

Biden'dan Netanyahu'ya uyarı
20 Ocak 2024 - 03:17 www.finansgundem.com

ABD Başkanı Biden ile İsrail Başbakanı Netanyahu telefonda görüşerek Gazze'deki son durumu ele aldı. Biden, Netanyahu'ya Gazze'deki sivillere zarar verilmemesinin İsrail'in sorumluluğu olduğunu hatırlattı

ABD Başkanı Joe Biden'ın, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'ya Gazze'deki sivillere zarar verilmemesinin İsrail'in sorumluluğu olduğunu belirttiği kaydedildi.

Beyaz Saray'dan yapılan açıklamaya göre, ABD Başkanı Biden ile İsrail Başbakanı Netanyahu telefonda görüşerek Gazze'deki son durumu ele aldı.

Biden, görüşmede, Gazze'deki operasyonların daha ziyade hedef gözetilerek düzenlenen operasyonlara kaydırılmasının bölgeye insani yardımların ulaştırılmasını kolaylaştıracağını vurguladı.

BİDEN'DAN ''İKİ DEVLETLİ ÇÖZÜM" VURGUSU

Biden, Netanyahu'ya, Hamas'a yönelik operasyonları devam ettirirken diğer yandan Gazze'deki masum sivillerin zarar görmemesinin de İsrail'in sorumluluğu olduğunu hatırlattı.

Gazze'ye daha fazla gıda yardımı ulaştırılması konusunu da gündeme getiren Biden, İsrail ile Filistin arasında kalıcı bir siyasi çözümün de ancak iki devletli çözüm ile mümkün olacağını belirtti.

Biden ve Almanya Başbakanı Scholz telefonda görüştü

 

Trump: Ben yargılanacaksam, Biden da yargılansın

 

Obama, Biden'ı kampanyayı güçlendirmeye çağırdı

 

Biden: Trump, Amerikan demokrasisine büyük bir tehdittir

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)