BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBiden'dan İsrail işgaline yanıt: Büyük hata olur----

Biden'dan İsrail işgaline yanıt: Büyük hata olur

Biden'dan İsrail işgaline yanıt: Büyük hata olur
16 Ekim 2023 - 07:41 www.finansgundem.com

ABD Başkanı Joe Biden'dan, katıldığı bir televizyon programında dikkat çeken bir açıklama geldi. Biden, İsrail'in Gazze'yi işgalinin hata olacağını ve Hamas'ın tüm Filistin halkını temsil etmediğini belirtti

Hamas-İsrail çatışmaları 10. güne girerken ABD Başkanı Joe Biden'dan dikkat çeken bir açıklamada geldi. Biden, "İsrail'in Gazze'yi işgal etmesi büyük hata olur" dedi.

ABD Başkanı Joe Biden, Gazze'de şiddetlenen Hamas İsrail saldırılarına ilişkin yeni bir açıklama yaptı.

ABD Başkanı Joe Biden, İsrail'in Gazze'yi işgal etmesinin büyük hata olacağını belirtti. Biden, CBS News kanalının "60 Minutes" programına konuk oldu.

BİDEN: HAMAS, TÜM FİLİSTİN'İ TEMSİL ETMİYOR

İsrail'in Gazze'de "savaş kurallarına" uyacağına inandığını vurgulayan Biden, böylelikle masum Gazze halkının gıda, su ve ilaçlara erişimi olacağını dile getirdi.

Biden, "Şu noktada İsrail'in Gazze'yi işgalini destekler misiniz?" sorusuna, "Bunun büyük bir hata olacağını düşünüyorum. Bana göre, Gazze'de olanlar aşırılıkçı Hamas'la ilgili. Tüm Filistin halkını temsil etmiyor. İsrail'in Gazze'yi işgal etmesi hata olur. Ama girip Hizbullah ve Hamas gibi aşırılıkçıları yok etmesi gerekiyor." değerlendirmesinde bulundu.

Hamas'ın tamamen yok edilmesi gerektiğini ancak Filistin yönetimi ve devleti için bir yol olması gerektiğini belirten Biden, "Bu yol, iki devletli çözümdür ve on yıllardır ABD'nin politikası haline gelmiştir. İsrail'in yanında 5 milyon Filistinliye bağımsız bir devlet oluşturacaktır." diye konuştu.

BİNLERCE SİVİL VATANDAŞ HAYATINI KAYBETTİ

Bu arada saldırıda 2 bin 670 Filistinli hayatını kaybetti, 9 bin 600 kişi ise yaralandı. Gazze'de ölenler arasında 750 çocuk bulunuyor. İsrail'de ise can kayıpları 1300'ün üstünde. Yaklaşık 2,5 milyon insanın yaşadığı Gazze'de insanı dram her geçen gün derinleşirken İsrail'in Gazze'ye yönelik kara harekatını hava şartlarından dolayı birkaç gün ertelediği açıklandı.

Hamas, Lübnan'dan İsrail'e saldırdı

 

İsrail - Hamas çatışmalarında 9. gün: Savaş kabinesi toplandı!

 

İsrail tank sevkiyatını hızlandırdı

 

ABD Dışişleri Bakanı yeniden İsrail'e gidiyor

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)