BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBiden, Zelenskiy'i uyarmış: Ciddiye almadı----

Biden, Zelenskiy'i uyarmış: Ciddiye almadı

Biden, Zelenskiy'i uyarmış: Ciddiye almadı
11 Haziran 2022 - 15:15 www.finansgundem.com

ABD Başkanı Joe Biden, ABD istihbaratı Rusya'nın işgal etmeye hazırlandığı bilgisini aktardığında Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy'nin 'duymak istemediğini' ve 'ciddiye almadığını' söyledi.

ABD Başkanı Joe Biden'ın açıklamaları savaş 4. ayına girerken Ukrayna'ya desteği artırma çalışmalarından bahsederken geldi.

Biden "2. Dünya Savaşı'ndan beri böyle bir şey olmadı. Birçok insanın abarttığımı düşündüğünü biliyorum. Ama bizim sağlam verilere sahip olduğumuzu da biliyordum - yani Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in ordusu sınırdan içeri girecekti. Hiç şüphe yoktu. Ve Zelenskiy bunu duymak istemedi" dedi.

Ukrayna Devlet Başkanı 24 Şubat'ta savaşın başlamasından önceki haftalarda, Biden yönetim yetkililerinin Rus işgalinin çok muhtemel olduğu konusunda uyarılarına kamuoyu önünde sert bir tavır takınmıştı.

Zelenskiy bu açıklamalara tepki göstererek olası savaş sözlerinin Ukrayna'nın ekonomisini etkileyebileceğini ifade ediyordu.

Biden ve Trudeau'dan ortak mesaj

 

Rusya-Ukrayna savaşında 10 bin Ukrayna askeri öldü

 

Rusya ABD'yi uyardı: Siber savaş gerçek savaşa dönüşebilir

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)