BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBiden, Papa'nın temsilcisi ile görüştü----

Biden, Papa'nın temsilcisi ile görüştü

Biden, Papa'nın temsilcisi ile görüştü
19 Temmuz 2023 - 06:27 www.finansgundem.com

ABD Başkanı Joe Biden, Beyaz Saray'da ağırladığı Papa Franciscus'un temsilcisi ile Ukrayna'da yaşanan olayları ve bu kapsamda insani yardım çalışmalarını ele aldılar.


Beyaz Saray'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, ABD Başkanı Joe Biden, Bolonya Başpiskoposu ve İtalyan Episkopal Konferansı Başkanı Kardinal Matteo Maria Zuppi'yi Beyaz Saray'da ağırladı.

Biden, görüşmede, Papa Franciscus'un küresel liderliği ve devam eden göreviyle ilgili iyi dileklerini paylaştı ve Amerikalı bir başpiskoposun kardinal olarak aday gösterilmesini memnuniyetle karşıladığını belirtti.

Taraflar, Vatikan'ın, "Rusya'nın Ukrayna'da devam eden saldırganlığının neden olduğu geniş çaplı mağduriyeti" giderme çabaları kapsamındaki insani yardım çalışmalarını görüştü.

Biden ve Zuppi ayrıca Papalığın, "zorla ülkelerinden alıkonulan Ukraynalı çocukların ülkelerine geri gönderilmesi" konusundaki aktif desteğini istişare etti.

Beyaz Saray Sözcüsü Karine Jean-Pierre, Kardinal Zuppi'nin, Papa Franciscus'un isteği üzerine Washington'a geldiğini açıklamıştı.

Kuzey Kore'de tansiyon yükseldi: ABD askeri gözaltına alındı

 

ABD: İsrail ırkçı bir devlet değildir

 

ABD, siber güvenliğe ilişkin yeni programını duyurdu

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)