BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaMakro EkonomiBiden, Fed başkan yardımcılığı için adayını belirlemeye çalışıyor----

Biden, Fed başkan yardımcılığı için adayını belirlemeye çalışıyor

Biden, Fed başkan yardımcılığı için adayını belirlemeye çalışıyor
02 Aralık 2021 - 08:22 www.finansgundem.com

ABD Başkanı Joe Biden, Fed Yönetim Kurulu'ndaki boş pozisyonlar, özellikle de bankacılık sektöründen sorumlu olacak başkan yardımcılığı pozisyonu için adaylarını belirleme çalışmalarını sürdürüyor.

Bloomberg News'un konuya yakın kaynaklara dayandırdığı haberine göre Başkan Biden, Fed başkan yardımcılığı pozisyonu için Atlanta Fed Başkanı Raphael Bostic'in yanı sıra Duke Üniversitesi öğretim görevlisi Sarah Bloom Raskin'i ve Tüketici Finansal Koruma Bürosu Direktörü Richard Cordray'ı düşünüyor.

Kaynaklar, Beyaz Saray'ın Fed Yönetim Kurulu'na aday gösterilecek isimlele görüşmeler yapmaya devam ettiğini ve Başkan Biden'in Yönetim Kurulu'ndaki 3 üyelik için adaymarını yakın zamanda açıklayacağını da belirtiler.

Fed Başkan Yardımcılığı'nın yanı sıra atama yapılacak 2 Fed Yönetim Kurulü üyeliği için adaylar arasında Ekonomik Politika Enstitüsü'nden Valerie Wilson, Michigan State Üniversitesi öğretim görevlisi Lisa Cook, AFL-CIO baş ekonomisti Wililam Spriggs ve Harvard Üniversitesi öğretim görevlisi Karen Dynan var.

Altında fiyatlarında sıkışma

 

ABD Kongresi'nde hükümetin kapanmasını önleme çabası

 

Fed, Bej Kitap'ın kasım sayısını yayımladı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)