BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBeyoğlu'nda bir gecede 2 yangın----

Beyoğlu'nda bir gecede 2 yangın

Beyoğlu'nda bir gecede 2 yangın
11 Nisan 2020 - 07:41 www.finansgundem.com

Beyoğlu'nda bir gecede iki ayrı binada yangın çıktı. 17 kişi itfaiye tarafından kurtarıldı. Polis kundaklama şüphesi üzerinde duruyor

Beyoğlu'nda yabancı bir haber ajansının Türkiye çalışanlarının yaşadığı evde çıkan yangın korku ve paniğe neden oldu. Yangın sırasında dumandan etkilenenler olurken, evlerinin balkonunda mahsur kalan ünlü sinema oyuncusu Süheyla Artun ve ailesi itfaiye ekiplerince kurtarıldı. 

Taksim Büyük Parmakkapı Sokak'taki 4 katlı tarihi binanın ikinci katındaki dairede saat 02.00 sıralarında yangın çıktı. Yangın çıkan dairede yaşayan 2 gazeteci sokağa çıkarak yangından kurtuldu. İhbar üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile yangın kısa sürede kontrol altına alındı.

ÜNLÜ SİNEMA OYUNCUSUNU İTFAİYE KURTARDI

Yangın sırasında binanın üst katlarındaki evlerini duman kaplayan ve balkonda yardım bekleyen ünlü sinema oyuncusu Süheyla Artun ve ailesi itfaiye ekiplerince kurtarıldı. Dumandan hafif şekilde etkilenen vatandaşlar olay yerinde bekleyen ambulanslarda tedavi edildi. 

ÜNLÜ OYUNCU ARTUN O ANLARI ANLATTI

Yangın sonrası, olayı anlatan Artun, "Yatıyordum birden duman kokusu geldi. Kata baktım bir şey yok. Sokak kapısını açmamla eve duman doldu. Kendimizi balkona attık. Sonra itfaiye kurtardı bizi" dedi.
İtfaiye ekipleri yangının çıkış nedenini araştırırken, polis ekipleri de yangınla ilgili soruştura başlattı.

İKİNCİ YANGIN

Beyoğlu'nda ikinci yangın Mustafa Çelebi Mahallesi'nde sabaha doğru meydana geldi.  Sadri Alışık Sokak'ta saat 04.30 sıralarına çıkan yangına itfaiye müdahale etti. Yangın nedeniyle üst katlarda mahsur kalan 9 kişi ise itfaiye tarafından merdivenle kurtardı. Kurtarılan vatandaşlara, olay yerindeki ambulanslarda oksijen tedavisi uygulandı. Yangın itfaiye erlerinin çalışmaları sonucu kısa sürede söndürüldü. 

KUNDAKLAMA İDDİASI

İtfaiye erleri tarafından kurtarılan bir kişinin polise "Binada tanımadığım birini gördüm, o yakmıştır" şeklinde ifade verdiği öğrenildi. İlçede aynı gece iki yangın çıkması üzerine polis geniş çaplı soruşturma başlattı. İki yangının da kundaklama nedeniyle çıktığı iddia edildi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)