BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBeyaz Saray'dan Rahip Brunson açıklaması----

Beyaz Saray'dan Rahip Brunson açıklaması

Beyaz Saray'dan Rahip Brunson açıklaması
14 Ağustos 2018 - 00:07 www.finansgundem.com

Beyaz Saray'dan yapılan açıklamada, Ulusal Güvenlik Danışmanı'nın Türk Büyükelçi ile Brunson konusunu görüştüğü bildirildi

Beyaz Saray Sözcüsü Sarah Sanders, ABD Başkanı Donald Trump'ın Ulusal Güvenlik Danışmanı John Bolton'ın Türkiye'nin Washington Büyükelçisi Serdar Kılıç ile dün Beyaz Saray'da görüştüğünü açıkladı.

Beyaz Saray Sözcüsü Sarah Sanders tarafından Bolton ile Kılıç arasındaki görüşmeye ilişkin yazılı bir açıklama yapıldı.

Açıklamada, "Büyükelçi John Bolton, Türkiye Büyükelçisi Serdar Kılıç ile bugün Beyaz Saray'da görüştü. Bolton ile Kılıç, Türkiye'de tutukluluğu devam eden Papaz Andrew Brunson'ı ve Türk-Amerikan ilişkilerinin son durumunu ele aldılar." ifadesine yer verildi.

Türkiye'deki yargı süreci devam eden Amerikalı Papaz Brunson ile ilgili iki ülke yetkilileri arasında geçen hafta Washington'da görüşmeler gerçekleştirilmişti.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Celal cevirici14 Ağustos 2018 11:28

    Ey amarika fettulahi ver papazı al bu iş ancak buyle olur

  • cenk mert14 Ağustos 2018 09:07

    mesele brunson meselesi değil pkk nın ülkede varlık gösteremeyecek kadar şanlı türk ordusu tarafından kahru perişan edilmesi bitme noktasına gelmesi ve bu mücadelenin de artarak devam etmesidir. buralar ne libya ne yemen ne ırak ne de suriye ye benzer burası anadolu türk toprağı biz 1000 yıldır burdayız ve bize karşı savaşanların sonu ALLAH ın takdiriyle hep hüsran olmuştur.