BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBeşir Atalay'dan "süreç" için net mesaj!----

Beşir Atalay'dan "süreç" için net mesaj!

Beşir Atalay'dan süreç için net mesaj!
13 Kasım 2014 - 12:52 www.finansgundem.com

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Beşir Atalay, çözüm süreciyle ilgili açıklamada bulundu

HDP Grup Başkanvekilleri'nin dün yaptıkları basın toplantısında verdikleri, "Çözüm sürecidevam ediyor" mesajının ardından, bugün de AK Parti'den "Süreç devam ediyor" açıklaması geldi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Beşir Atalay, AK Parti Genel Merkezi'nde düzenlediği basın toplantısında "Kararlığımız sürüyor. Süreç daha sağlam zeminde, şeffaf yürümeye devam edecek. Güven kayması olursa sorunlar artar. Bu konularda tazelenme olduğunu görüyoruz ve bundan büyük memnuniyet duyuyoruz" dedi.

İşte Atalay'ın konuşmasından önemli satır başları;

“KARARLIYIZ”

Çözüm sürecindeki kararlığımız sürüyor. Çözüm süreci çalışmalarının devam etmesi yönünde iki taraflı irade beyanı var. Çözüm sürecinde kararlıyız, yol haritamız ve mutabakatımız tamam. Çözüm süreci ile güvenlik boşluğu oluşmaz, oluşmamalı. Süreç bir güvenlik zaafı getirmez bunu mazeret olarak kullananlar yanlış yapıyorlar.

“YOL HARİTASININ İLK MADDESİ”

Tekrar duyuruyorum. Kamu düzeni konusunda hassas olunmalı, kimse bahanelere sığınmasın.Bu yol haritasının ilk maddesidir. Bu sağlanmadan yol alınamaz. Süreç sağlam zeminde, şeffaf yürümeye devam edecek. Güven kayması olursa sorunlar artar. Bu konularda tazelenme olduğunu görüyoruz. Bundan büyük memnuniyet duyarız.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)