BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporBeşiktaş'ın 3 yıldızlı formaları o tarihte hazır!----

Beşiktaş'ın 3 yıldızlı formaları o tarihte hazır!

Beşiktaş'ın 3 yıldızlı formaları o tarihte hazır!
09 Ekim 2016 - 13:02 www.finansgundem.com

Beşiktaş'ta Kartal Yuvası'ndan sorumlu yönetici Hüseyin Mican 3 yıldızlı formaların Mart ayında hazır olacağını söyledi.

Beşiktaş'ın Kartal Yuvası mağazalarından sorumlu yönetici Hüseyin Mican Fanatik gazetesinden Gökmen Özcan'a açıklamalarda bulundu.

"SON 2 YILDIZLI FORMALARI ALSINLAR"

Mican, siyah-beyazlıların gelecek sezondan itibaren 3 yıldızlı formaları giyeceğine inandığını belirterek; "Taraftarımız son 2 yıldızlı formalarını alsın. Yeni sezondan itibaren artık inşallah 3 yıldız olacak. Türkiye’nin en kaliteli takımına sahibiz. Hedefimiz şampiyonluk. Olamamamız için bir sebep de yok. Takımımıza olan inancımızdan dolayı üçüncü yıldız konusundaki çalışmalarımıza şimdiden başladık. Bir sonraki sezonun siparişlerini bu sene sonunda vereceğiz. Şubat ya da Mart’tan itibaren de üretilmeye başlıyor. Önümüzdeki sezon 3 yıldızlı formamızın olmasını istiyoruz. Bu bir hedeftir." dedi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)