BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporBeşiktaş'ı rahatlatacak para----

Beşiktaş'ı rahatlatacak para

Beşiktaş'ı rahatlatacak para
01 Kasım 2013 - 07:12 www.finansgundem.com

Beşiktaş Yönetimi, Yeni İnönü Stadı’nın inşaatı için bir süredir aradığı maddi kaynağı buldu

Yeni İnönü Stadı’nın inşaatına başlayan ve bu nedenle bir süredir kaynak arayışı içinde olan Beşiktaş Yönetimi, 150 milyon liralık kredi sağlamak için çok önemli adımlar attı. Bankalarla yürütülen görüşmelerde Vodafone ile yapılan sözleşmeyi teminat olarak gösteren siyah-beyazlı yönetim, dev kredi için artık imza aşamasına geldi.
Stadın yıkım işlerinin bitmesi nedeniyle inşaata başlayacak olan siyah-beyazlılar; Denizbank, Şekerbank, Ziraat Bankası ve Halkbank ile görüşmelerde mutlu sona yaklaştı. Kısa bir süre sonra kasaya girecek olan paranın büyük bölümü inşaat çalışmalarında kullanılacak.
Beşiktaş Yönetimi adına bankalarla pazarlık yapan İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi imza töreninin önümüzdeki günlerde basın önünde yapılacağını bildirdi. Yönetim paranın bir kısmını inşaat için kasada nakit olarak tutacak. Kredinin bir kısmı ise önümüzdeki sezon için UEFA lisansında kullanılacak.
Borçlar ödenecek
Nakit krizi kısa süre önce kulüp hisselerini satarak çözüme kavuşturan Beşiktaş Yönetimi, önümüzdeki sezon yaşanması muhtemel sıkıntıları bu paranın bir kısmıyla çözecek. Futbolcuların alacakları da buradan ödenecek.
Banka kredisi dışında başka para kaynaklarını da devreye sokmaya çalışan siyah-beyazlılar, stadın temel atma töreninden hemen sonra bu kez tribün ismi sponsorluğu için çeşitli anlaşmalar imzalayacak.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)