BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporBeşiktaş’a hiç beklemediği darbe----

Beşiktaş’a hiç beklemediği darbe

Beşiktaş’a hiç beklemediği darbe
24 Ağustos 2013 - 23:39 www.finansgundem.com

Vodafone ile tarihi sponsorluk anlaşmasına imza atan Kara Kartal’a büyük şok.. Kasadan servet uçabilir

Gençlik ve Spor Müdürlüğü, yeni çıkartılacak yasaya göre, Beşiktaş Kulübü'nden stat alt kullanım bedeli olarak 145 milyon dolarlık sponsorluk ücretinin yüzde 25'ini talep etti. Haber1903'ün haberine göre; Gençlik ve Spor Müdürlüğü ile kulüp avukatları, konuyla ilgili olarak geçtiğimiz Çarşamba günü bir araya geldi.
Beşiktaş Kulübü Kongre üyesi Şeref Nasır konu hakkında yaptığı açıklamada, "Galiba Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın gücü sadece bize yetiyor. Kulüpten aldığım bilgilere göre bu doğru. Sponsorluk anlaşmasının yüzde 25'i isteniyor. Daha önce Galatasaray ile bu konuda mahkemelik oldular. Galatasaray mahkemeyi kazandıktan sonra kendi statülerine bu maddeyi eklediler. Buna dayanarak Beşiktaş'ı şu anda mahkemeye veriyorlar. Bu dava 1-2 sene sürebilir. Spor Bakanlığı'nın daha hoşgörülü davranması gerekiyor. Yukarıdan emirler gelmesine rağmen bizim stadımızı elimizden almak istiyorlar. Maalesef kötü niyetliler. Beşiktaş'ı kullanmak istiyorlar. Ama mücadeleyi bırakmayacağız. Bizi yıpratamayacaklar" dedi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)