BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporBeşiktaş:2 - Boluspor:0----

Beşiktaş:2 - Boluspor:0

Beşiktaş:2 - Boluspor:0
27 Aralık 2016 - 22:55 www.finansgundem.com

Ziraat Türkiye Kupası D Grubu 4. hafta maçında Beşiktaş, Boluspor'u 2-0 yenerek bir üst turu garantiledi.

Ziraat Türkiye Kupası D Grubu'nun 4. haftasında Beşiktaş sahasında Boluspor'u ağırladı.

Maça etkili başlayan Siyah-Beyazlılar, 2'de Kerim ve 6. dakikada Ömer Şişmanoğlu ile iki net gol pozisyonundan yararlanamadı.

Beşiktaş golü 34'te buldu. Korner atışından gelen topa kafayı vuran Talisca, Kartal'ı soyunma odasına önde götürdü: 1-0.

Talisca böylece 8 hafta sonra sahalara döndüğü ilk resmi maçta golünü attı. 59 gün sonra forma giyen Brezilyalı, son golünü 28 Kasım'da Gençlerbirliği'ne atmıştı.

İkinci yarıda kontrollü bir futbol ortaya koyan Siyah-Beyazlılar, 72. dakikada Olcay Şahan'ın asistinde Ömer Şişmanoğlu'nun golüyle mücadeleyi 2-0 kazandı.

Bu sonuçla puanını 10'a çıkaran Beşiktaş, 2 hafta kala bir üst tura çıkmayı garantilerken, Boluspor ise 4 puanda kaldı.

MAÇTAN NOTLAR
Beşiktaş'ın Ziraat Türkiye Kupası D Grubu 4. haftasında Boluspor ile yaptığı maçta ilk 11'de yer alan Anderson Talisca, uzun bir aradan sonra resmi maçta forma giydi.

Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında Gençlerbirliği ile oynanan maçta sağ ayak tarak kemiği kırılan ve ameliyat edilen Talisca, 59 gün sonra siyah-beyazlı formayla sahaya çıktı. Sakatlığının ardından geçen hafta "Şehitlere Saygı Maçı"nın kadrosunda yer alan Brezilyalı futbolcu, Boluspor karşısında ilk 11'de görev yaptı.

ARAS ÖZBİLİZ DE SAHALARA DÖNDÜ
Omzundan yaşadığı sakatlık nedeniyle Talisca gibi uzun süre takımdan ayrı kalan Aras Özbiliz de sahalara dönmenin heyecanını yaşadı. Aras, Boluspor maçına yedek başladı. Teknik direktör Şenol Güneş, cezası nedeniyle ligin 16. haftasındaki Gaziantepspor maçında oynamayan Adriano Correia'yı sol bekte görevlendirdi.

Beşiktaş'ta Tolga Zengin, Olcay Şahan, Ömer Şişmanoğlu, Tolgay Arslan, Kerim Frei, Andreas Beck, Atınç Nukan ve Gökhan İnler gibi tecrübeli oyuncuların yanı sıra genç isim Fatih Aksoy da ilk 11'de şans buldu.

MAÇA İLGİ AZ
Karşılaşmaya siyah-beyazlı taraftarlar ilgi göstermedi. Stat boş kalırken, mücadeleyi 3 bine yakın taraftar izledi. Karşılaşma öncesinde statta, 25 Aralık'ta yaşanan uçak kazasında müzisyenleri yaşamını yitiren Rus Kızıl Ordu Korosu'nun bir marşının çalınması dikkati çekti.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)