BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporBeşiktaş: 2 - Bursaspor: 1----

Beşiktaş: 2 - Bursaspor: 1

Beşiktaş: 2 - Bursaspor: 1
10 Aralık 2016 - 18:46 www.finansgundem.com

Beşiktaş Bursaspor ile Vodafone Arena'da kozlarını paylaştı

Spor Toto Süper Lig'in 14. hafta maçında Beşiktaş, sahasında Bursaspor'u ağırladı. Maçtan 2-1'lik skorla Beşiktaş galip ayrıldı.

HAKEM: Bülent Yıldırım
STAT: Vodafone Arena
SAAT: 19:00
YAYIN: Lig TV
SAKATLAR: Caner, Talisca (Beşiktaş) / Şamil, Sane, Serdar, Furkan, Kubilay (Bursa)
CEZALI: Quaresma
BEŞİKTAŞ: Fabri, Gökhan, Marcelo, Tosic, Adriano, Atiba, Necip, Oğuzhan, Olcay, Cenk, Aboubakar
YEDEKLER: Tolga, Beck, Atınç, Tolgay, Kerim, Gökhan, Ömer
TEKNİK DİREKTÖR: Şenol Güneş
BURSASPOR: Harun, Aziz , Ertuğrul, İsmail, Erdem, Jorquera, Merter Yüce, John, Batalla, Del Valle, Deniz Yılmaz
YEDEKLER: Mert, Emre, Faty, Sercan, Mert, Sinan, Tomas
TEKNİK DİREKTÖR: Hamza Hamzaoğlu

MAÇIN DETAYLARI:

Ve maç sona erdi.
90+3. dakika: Bursaspor' tüm hatlarıyla ileri uçta. Ancak, Tolgay Arslan'a faul yapıldı ve Beşiktaş rahat bir nefes aldı.
90+2. dakika: GOL! Emre Taşdemir. Bursaspor, 90. dakikada farkı bire indirdi.
90+1. dakika: Maçın sonuna en az 3 dakika eklendi.
90. dakika: Aboubakar, hava topu mücadelesinde rakibine faul yaptı ve Bursaspor, bir serbest vuruş daha kazandı.
89. dakika: Bursaspor, Atiba'nın kaybettiği top sonrası tehlikeli geldi. Jorquera'nın ortasında Fabri, çıktı ve topu kontrol etti.
88. dakika: Batalla'nın kullandığı serbest vuruşu Fabri, çift yumrukla uzaklaştırdı. Dönen topa Erdem, uzaktan sert vurdu ancak farklı şekilde dışarı çıktı.
87.dakika: Bursaspor, sol kanattan tehlikeli bir yerden serbest vuruş kazandı. Tolgay, Aziz Behich'e arkadan müdahalede bulundu ve hakem faul kararını verdi.
86. dakika: Bursaspor'da oyuncu değişikliği. Oyundan çıkan oyuncu Merter Yüce. Giren oyuncu Sinan Bakış.
85. dakika: Maçın en iyilerinden olan Gökhan Gönül sakatlandı ve kendini yere bıraktı. Gökhan, oyuna devem edemeyecek gibi.
84. dakika: Jorquera, boş pozisyonda kafa vuruşunda bulundu. Vuruşu, kaleci Fabri'nin üstüne gitti.
83. dakika: Bursaspor'da Pablo Batalla çok tehlikeli bir yerden serbest atış kullanacak.
82. dakika: Tolgay Arslan, orta sahada topla buluştu ve yerde kaldı. Hakem Bülent Yıldırım, oyunu devam ettirdi. Ardından Bursaspor lehine faul verdi.
81. dakika: Harun Tekin, yine inanılmaz bir pozisyonu çıkarttı! Altıpas içinde yaşanan karambolde Harun, önce Cenk'in sonra da Aboubakar'ın şutunu kurtardı.
80. dakika: Beşiktaş. üst üste iki net pozisyondan yararlanamadı. Önce Aboubakar, sonra Oğuzhan'ın kısa mesafeden sert vuruşlarını Harun Tekin çıkardı.
78. dakika: Bu sefer Beşiktaş tehlikeli geldi. Adriano'nun ortasında Aboubakar arka direkte topla buluştu. Aboubakar'ın ortasında müsait pozisyonda Cenk Tosun ve Adriano anlaşamayınca ikisi de topa vuramadı ve pozisyon sonlandı.
76. dakika: Gökhan Gönül, gösterdiği performans ile tribünlerden alkış aldı.
75. dakika: Tolgay orta sahada topu kazandı ve Beşiktaş ani şekilde atağa çıktı. Aboubakar'ın ortası etkili olmadı ve Bursaspor defansı tehlikeyi uzaklaştırdı.
73. dakika: Necip Uysal, hızlı çıkmak isterken pas verecek takım arkadaşı bulamadı ve topu kaybetti.
72. dakika: Beşiktaş taraftarları, hep bir ağızdan 'Fabri' diyor. Fabri alkışlayarak taraftara cevap verdi.
71. dakika: Bu kez Bursaspor'da Batalla serbest vuruş kullandı ve top kimseye değmeden dışarı çıktı.
70. dakika: Oğuzhan Özyakup, sol kanattan serbest atışı kullandı ancak topa kimse vuramadı ve auta çıktı. 
68. dakika: Bursaspor, sol kanattan Aziz Behich ile geliyor. Gökhan Gönül araya girdi ve topu Beşiktaş'a kazandırdı. 
67. dakika: GOL! Beşiktaş, Cenk Tosun'un penaltı golüyle farkı ikiye çıkarttı.
66. dakika: Penaltı! Beşiktaş bir penaltı daha kazandı. Oğuzhan Özyakup ceza sahası içine girerken Merter'in müdahelesi ile yerde kaldı ve Bülent Yıldırım, penaltı kararını verdi.
65. dakika: Bursaaspor yine tehlikeli geldi. Batalla'nın sağ kanatta buluşup açtığı ortaya Tomas Necid kafayla vurdu ancak kaleye isabet edemedi.
63. dakika: Aziz Behich ile Bursaspor tehlikeli geldi. Aziz'in sol kanattan açtığı ortaya her iki takımdan da kimse vuramadı.
62. dakika: Beşiktaş taraftarı, maçın bu dakikalarında çok yüksek bir sesle ''Sevemez kimse seni'' tezahüratını söylüyor.
61. dakika: Bursaspor'da Erdem Özgenç kısa süreli bir sakatlık geçirdi. Erdem, Adriano ile girdiği ikili mücadele sonrasında yerde kaldı.
60. dakika: Beşiktaş çok net bir fırsattan yararlanamadı! Adriano sol kanattan güzel bir orta açtı. Müsait pozisyonda topa vuran Cenk Tosun'un şutu yandan auta çıktı.
58. dakika: Oğuzhan sol kanatta topla buluştu. Oğuzhan, topu Cenk Tosun'a çıkardı ancak Merter, Tosun'dan topu çaldı.
56. dakika: Bursaspor, değişikliklerden sonra Beşiktaş savunma oyuncularına pres yapıyor.
54. dakika: Del Valle oyundan çıktı. Yerine Emre Taşdemir girdi. Josua John oyundan çıkarken, yerine giren futbolcu Tomas Necid.
53. dakika: Oğuzhan, sol kanattan çok iyi şekilde girdi ve ortasını açtı. Bursaspor defansı topu uzaklaştırdı. Gökhan Gönül, ceza sahası dışından gelişine sert bir şekilde vurdu ancak top yandan auta çıktı.
52. dakika: Golden sonra Beşiktaş, taraftarları daha yüksek bir sesle destek vermeye başladı. 
51. dakika: GOL! Cenk Tosun, penaltıyı gole çeviriyor ve Beşiktaş 1-0 öne geçiyor.
50. dakika: Penaltı! Gökhan Gönül ceza sahası içinde yerde kaldı ve hakem Bülent Yıldırım beyaz noktayı gösterdi.
49. dakika: Necip Uysal, şansını çok uzaktan denedi. Necip'in vuruşu farklı şekilde üstten auta gitti.
47. dakika: Oğuzhan, Cenk Tosun'un pasında ceza sahası içinde topla buluştu ama şut çekemeden topu kaybetti.
46. dakika: Şenol Güneş, ikinci yarıya çıkarken Olcay Şahan'ın yerine Tolgay Arslan'ı oyuna soktu.
45. dakika: Maçın ikinci yarısı başladı!
Ve ilk yarı sona erdi. İlk yarıda gol sesi çıkmadı.
45. dakika: Vodafone Arena'da tansiyon çok yükseldi. Kaleci Harun yerde kaldı ve çok sinirlendi. Hakem futbolcuları şu an yanına çağırıyor.
44. dakika: Bursaspor Batalla ile golü attı ancak gol, ofsayt kararı nedeniyle sayılmadı.
43. dakika: Bursaspor, hızlı bir şekilde atağa çıkmak istedi. Hakem Bülent Yıldırım, Marcelo'nun Deniz'e faul yaptığını söyledi.
42. dakika: Beşiktaş çok net bir fırsattan yararlanamadı! Olcay Şahan, sol köşeden kaleci Harun'un üstünden aşırttı ancak top diğer taraftan taca çıktı...
40. dakika: Beşiktaş, tehlikeli geliyor ama şut atamıyor. Bu sefer, Olcay Şahan topla çok tehlikeli bir yerde buluştu ama şut atmak yerine çalımı deneyince topu kaybetti.
38. dakika: Gökhan Gönül sağ kanattan çok güzel bir şekilde topu içeri çevirdi. Topla buluşan Oğuzhan, vurmakta gecikti ve topu kaybetti.
37. dakika: Bursaspor adına maçın ilk sarı kartını gören futbolcu Merter oldu.
35. dakika: Bursaspor'da Deniz Yılmaz topu önüne alamadı ve Beşiktaş atağı başladı. Oğuzhan Özyakup, maçın bu anlarında sağ kanata yakın oynuyor.
34. dakika: Necip Uysal, bu sefer uzun pas ile Aboubakar'ı buluşturdu. Aboubakar net pozisyonda topu kontrol edemedi ve Bursaspor defansı topu uzaklaştırdı. 

32. dakika: Necip'in uzun pasında Olcay topla buluşamadı. Olcay'dan önce araya giren Erdem, topu taca gönderdi.
30. dakika: Kullanılan serbest vuruşta Marcelo, ileri çıktı ve kafayla topu içeri çıkarmaya çalıştı ancak kafa vuruşu auta çıktı.
28. dakika: Maçta tansiyon çıktı. Oğuzhan'a yapılan faul sonrası Bursaspor'da Deniz, hakem Bülent Yıldırım'a itirazlarda bulundu.
26. dakika: Bu sefer Bursaspor, tehlikeli geldi. Batalla ile hızlı çıkan Bursaspor'un atağında Necip, topu kornere vurdu.
24. dakika: Beşiktaş, ilk kez bu kadar net bir şekilde geldi! Aboubakar'ın şutu kaleciyi geçti ancak Aziz Behich topu çizgiden çıkardı.
23. dakika: Bursaspor atakları tehlikeli gelişiyor. Hızlı bir şekilde ataklara çıkan Bursaspor, Beşiktaş kalesinde tehlike yaratıyor.
22. dakika: Olcay Şahan, sağ kanata geçerken Cenk Tosun, sol kanata geçti.
21. dakika: Cenk Tosun, Aboubakar ile verkaça girmek istedi. Topu Aboubakar'a veren Tosun, hareketlenmeye devam etti ancak Aboubakar topu Cenk'e vermedi.
20. dakika: Bursaspor, çok net bir fırsattan yararlanamadı. Deniz Yılmaz, Batalla'dan aldığı pasta, çok net bir durumdayken topu üstten auta yolladı.
18. dakika: Cenk Tosun, içeri çok iyi girdi. Şut imkanı bulamayan Cenk, pas vermeye çalışırken top kaybı yaptı.
17. dakika: Oğuzhan sol kanatta topla buluştu. Atiba ile verkaça giren Oğuzhan, şut imkanı bulamadı ve geriye dönmek zorunda kaldı.
16. dakika: Beşiktaş, Aboubakar'ın kötü pası nedeniyle net bir fırsattan yararlanamadı. Aboubakar, boş durumdaki Olcay Şahan'a pası veremeyince atak sonlandı.
15. dakika: Aboubakar'ın top kaybı sonrası Bursaspor, kontra atağa çıktı. John'un vuruşunda Fabri, zorlanmadan topa sahip oldu.
14. dakika: Bursaspor, yine çok kalabalık geldi. Del Valle ve Batalla verkaç yaparak ceza sahası içine girdi. Beşiktaş savunması topu zor uzaklaştırdı.
13. dakika: Aboubakar, 10 saniye içinde iki kez top kaybı yaptı. Beşiktaş taraftarları, Aboubakar'ın top kayıpları sonrası sinirlendi.
12. dakika: Beşiktaş, Olcay Şahan ile tehlikeli geldi. Olcay, ceza sahasına girmeden çok sert bir şekilde vurdu. Top, direğin hemen yanından auta gitti.
11. dakika: Oğuzhan'ın pasıyla buluşan Olcay'ın şutu defanstan geri döndü. Ani gelişen Bursaspor atağında John'un yerden sert ortası, diğer kanattan taca çıktı.
10. dakika: İlk 10 dakika itibariyle, Beşiktaş uzun toplarla çıkmaya çalışırken, Bursaspor kısa paslar ile çıkmayı tercih ediyor.
9. dakika: Pablo Batalla, uzun bir süre topu sürdü ve ceza sahasına girmeden şutunu çekti. Top, Marcelo'dan sekti ve taca çıktı.
8. dakika: Oğuzhan Özyakup, Aboubakar'a uzun pas gönderdi. Harun Tekin, Aboubakar'dan önce çıkıp topu aldı ve tehlikeyi önledi.
7. dakika: Gökhan Gönül'ün kullandığı uzun taç atışında Aboubakar topu önüne alamadı.
6. dakika: Necip'in uzun pasıyla buluşan Olcay, bekletmeden Oğuzhan'a verdi. Oğuzhan'ın ortası kaleci Harun'da kaldı.
5. dakika: Beşiktaş'ta Aboubakar maça sağ kanatta başladı. Kamerunlu futbolcu topla ilk buluşmasında top kaybı yaşadı.
4. dakika: Tosic, çıkarken pas kaybı yaptı. Batalla'nın hemen verdiği ara pası kaleci Fabri, hızlı çıkıp kontrol etti.
3. dakika: Bursaspor'da John, uzaktan sert vurdu ancak top üstten farklı şekilde auta çıktı
2. dakika: Maça Beşiktaş, siyah formasıyla, Bursaspor ise beyaz formasıyla çıktı.
1. dakika: Ve maç başladı!

ETİKETLER :
YORUMLAR (8)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • eryıl10 Aralık 2016 23:28

    Beşiktaş+Hakem+Tüpçü+MHK:2-Bursaspor:1 Türk futbolunun katili "emek hırsızı"hakemler yine alınterini ve puanları çaldılar. Devam et tüpçübaşı.Dinamo Kıev in acısını hakem desteği ile aldın... Göründüğü üzere,Edirne'den öteye de geçemezsiniz bu kafayla...

  • Behçet10 Aralık 2016 22:21

    Nasıl ligde hakemle kazanıp mutlu oluyorsan avrupada hakemle yenilince ağlamayacaksın beşiktaş...

  • yılmaz10 Aralık 2016 22:16

    Avrupada 6,Türkiyede pen6...!

  • Anadolu10 Aralık 2016 22:15

    Ligte şampiyonluğa oynayan takım, Avrupada 6 yiyorsa, açık ve net bu takım başkaları sayesinde yukarıda.

  • ylmz10 Aralık 2016 22:13

    Türk futbolunun katili "emek hırsızı"hakemler yine alınterini ve puanları çaldılar.Yavşak B.Yıldırım... Devam et tüpçübaşı.Dinamo Kıev in acısını hakem desteği ile aldın... Göründüğü üzere,Edirne'den öteye de geçemezsiniz bu kafayla...

  • ergn10 Aralık 2016 22:12

    Beşiktaş+Hakem+Tüpçü+MHK:2-Bursaspor:1 Türk futbolunun katili "emek hırsızı"hakemler yine alınterini ve puanları çaldılar. Devam et tüpçübaşı.Dinamo Kıev in acısını hakem desteği ile aldın... Göründüğü üzere,Edirne'den öteye de geçemezsiniz bu kafayla...

  • baturayersin10 Aralık 2016 22:03

    TÜPÇÜ 2 BURSA 1

  • Tolga Daniş10 Aralık 2016 19:06

    olcay Oğuzhan tolgay BJK ya yakışmıyor