BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBerlusconi için kader günü----

Berlusconi için kader günü

Berlusconi için kader günü
30 Temmuz 2013 - 12:37 www.finansgundem.com

Berlusconi hakkındaki "Mediaset" davasının temyiz duruşması bugün yapılıyor

İtalya'da eski Başbakan Silvio Berlusconi'nin vergi kaçırmaktan yargılandığı davanın temyiz duruşması bugün yapılıyor.
Bir alt mahkemede daha önce 4 yıl hapis ve 5 yıl kamu görevlerinden men cezası alan 76 yaşındaki Berlusconi'nin temyiz duruşmasında, İtalya Yüksek Mahkemesi'nin kararını bugün ya da yarın açıklaması bekleniyor.
Eski başbakan, kamuoyunda ''Mediaset" olarak bilinen davada, sahibi olduğu Mediaset şirketinde televizyon yayın haklarının alım satımı sırasında vergi kaçırdığı iddiasıyla yargılanmış, 4 yıl hapis ve 5 yıl kamu görevlerinden men cezası almıştı.
Rubygate
Berlusconi'nin temyiz için bekleyen bir diğer davası ise Rubygate adıyla anılan dava. Ruby adıyla tanınan Faslı Kerime El Magruk ile para karşılığı ilişkiye girdiği sırada genç kızın 18 yaşından küçük olduğu ve hırsızlıktan yakalanan Ruby'nin karakoldan salıverilmesi için yetkilerini kötüye kullandığı belirtilen Berlusconi söz konusu suçlar sebebiyle 7 yıl hüküm giymişti.
Politik kariyerini sonlandırmak isteyenlerinin oyunu ile karşı karşıya olduğunu belirten Berlusconi suçlamaları reddederekn dava temyiz sürecine taşınmıştı.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)