BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinBerkay'a hapis şoku----

Berkay'a hapis şoku

Berkay'a hapis şoku
12 Haziran 2021 - 09:37 www.finansgundem.com

Ünlü şarkıcı Berkay, bir sosyal medya kullanıcısının fotoğrafına yorum yapmasının ardından verdiği sert cevap başına iş açtı

Berkay Şahin, Burak Ş. adlı sosyal medya kullanıcısının fotoğrafına yaptığı yorumun ardından sinirlenerek direkt mesaj atmış ve hakaret içerikli söylemlerde bulunmuştu. Sosyal medyayı aktif kullanan isimler arasında yerini alan ünlü şarkıcı Berkay, Burak Ş. adlı takipçisinin yorumuna verdiği 'Öyle sallamak kolay klavye başından. Olur da denk gelirsek ... seni nasıl oturttuğumu görürsün' cevabının ardından mahkemelik oldu.

Burak Ş.'nin şikayetçi olmasının ardından avukatı Ayşegül Mermer'le birlikte ifade veren Berkay, 'Kendisini tanımam. Ailemle olan fotoğrafımın altına hakaret içeren yorum yapınca kızgınlıkla yazdım. Ben de şikayetçi olacağım' dedi.

Snob Magazin'in haberine göre; Soruşturmayı yürüten savcı Zübeyr Tecelli Akbulut, şarkıcının sosyal medya hesabından takipçisine kullandığı ifadelerle "hakaret" ve "tehdit" suçunu işlediğini belirtti. Tarafların uzlaşmadığı açıklandı. Berkay hakkında 4 yıl 4 aya kadar hapis cezası istemiyle dava açtı. Ünlü şarkıcının yargılanmasına önümüzdeki günlerde Anadolu 63. Asliye Ceza Mahkemesi'nde başlanacak.

Berkay: İtibarım zedelendi hamile eşim mağdur edildi

Berkay'dan mahkemeye aylık geliriyle ilgili yeni dilekçe

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)