BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaMakro EkonomiBelarus'tan Rusya'ya ihracat rekoru----

Belarus'tan Rusya'ya ihracat rekoru

Belarus'tan Rusya'ya ihracat rekoru
26 Aralık 2022 - 10:34 www.finansgundem.com

Belarus Başbakanı Golovchenko, Rusya’ya ihracat hacimlerinin yıl sonuna kadar rekor bir seviyeye ulaşabileceğini söyledi.


Belarus Başbakanı Roman Golovchenko,  Moskova ve Minsk arasındaki ekonomik işbirliği potansiyelinin giderek güçlendiğini, Rusya’ya ihracat hacimlerinin yıl sonuna kadar 22 ila 23 milyar dolarla rekor bir seviyeye ulaşabileceğini söyledi.

Bu yılın ilk 10 ayında Rusya’ya gerçekleşen 18 milyar dolarlık ihracat hacminin geçmiş yıllara kıyasla şimdiden daha yüksek olduğuna dikkat çeken Golovchenko, konu hakkında yaptığı açıklamada “Şimdi ilk 10 ay için 18 milyar dolara ulaşan ihracatımız umuyorum ki yıl sonunda 23 milyar dolara ulaşarak rekor kıracak” diye konuştu.

Belarus Başbakanı, birçok mühendislik ürününün Rusya’ya ihraç edildiğine vurgu yaparken, Moskova ve Minsk arasındaki ekonomik işbirliği potansiyelinin giderek güçlendiğini, iki dost ülkenin mevcut ekonomik zorluklara rağmen birlikte iyi iş çıkardığını sözlerine ekledi. (Gazetemru)

Belarus'ta Rusya Savunma Bakanı Şoygu'nun görüntüleri gündem oldu

 

Belarus ve Rusya'dan ortak güvenlik protokolü

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)