BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBelarus, Ukrayna sınırında silahlı çatışma olduğu yönündeki iddiaları yalanladı----

Belarus, Ukrayna sınırında silahlı çatışma olduğu yönündeki iddiaları yalanladı

Belarus, Ukrayna sınırında silahlı çatışma olduğu yönündeki iddiaları yalanladı
27 Şubat 2023 - 01:38 www.finansgundem.com

Belarus Devlet Sınır Komitesi Sözcüsü Bıçkovskiy, dün Ukrayna sınırında silahlı çatışma çıktığı yönündeki iddiaları yalanladı.

Belarus Devlet Sınır Komitesi Sözcüsü Anton Bıçkovskiy, dün Ukrayna sınırında silahlı çatışma çıktığı yönündeki iddiaları kesin bir dille yalanladı.

Sputnik'te yer alan habere göre, Bıçkovskiy, “Başta yıkıcı nitelikteki bir dizi internet kaynağı, Ukrayna kaynaklarına atıfta bulunarak 25 Şubat'ta Ukrayna sınırında silahlı çatışma meydana geldiği iddiasıyla haberler yayıyor. Aşırılık yanlıları tarafından yayılan bu bilgilerin gerçekle hiçbir ilgisi yoktur” diye konuştu.

Silahların kullanıldığı herhangi bir olayın meydana gelmediğini, sınır muhafızlarının ateş açmadıklarını vurgulayan Bıçkovskiy, Belarus sınır birliklerinin kalıcı olarak konuşlandıkları yerlerde görev yapmaya devam ettiklerinin altını çizdi.

Sözcü ‘resmi, doğrulanmış ve güvenilir bilgi kaynaklarından faydalanma, kışkırtmalara ve yalan haberlere kanmama’ çağrısında bulundu.

Daha önce Ukraynalı internet kaynakları Belarus sınırında silahlı çatışma çıktığını, çatışma sırasında Ukrayna Birinci Bağımsız Motorlu Piyade Taburu’ndan bir askerin hayatını kaybettiğini ileri sürmüştü.

İddia! Trudeau, Kırım'ın Ukrayna'ya ait olduğuna inanmıyor!

 

AB'nin Rusya'ya yönelik 10. yaptırım paketi açıklandı

 

Zelenskiy: AB'nin Rusya'ya yaptırımları artmalı

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)