BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBelarus Lideri Lukaşenko'dan korkutan tahmin: Dünya alev alabilir----

Belarus Lideri Lukaşenko'dan korkutan tahmin: Dünya alev alabilir

Belarus Lideri Lukaşenko'dan korkutan tahmin: Dünya alev alabilir
13 Ocak 2024 - 06:43 www.finansgundem.com

Belarus Cumhurbaşkanı Aleksandr Lukaşenko, “Olgular, dünyanın istikrarsız olduğunu gösteriyor. Bu sadece bir başlangıç” ifadelerini kullandı. Lukaşenko, ''Bu yıl çok zor geçecek'' dedi

Belarus Cumhurbaşkanı Aleksandr Lukaşenko, dünyanın çok büyük olayların arifesinde olduğunu belirterek, “Tüm dünya alev alabilir” dedi.

Belarus lideri Lukaşenko, bugün verdiği bir resepsiyonda, “Sizi uyarmak istiyorum. Dünya muazzam olayların arifesinde. Bugün o kadar karmaşık durumla karşı karşıyayız ki sanki ince buz üzerinde yürüyoruz. Dikkatsiz bir adım atarsak boğulabilir ve devleti devirebiliriz. Bu nedenle bu yıl çok zor geçecek. Tüm olaylar açısından çok gürültülü olacak” ifadesini kullandı.

Ama onu sakin ve huzurlu tutmak için her şeyi yapmalıyız” diyen Lukaşenko, “Olgular, dünyanın istikrarsız olduğunu gösteriyor. Bu sadece bir başlangıç” diye ekledi.

Dünya güçleri içinde özellikle ABD’nin çok kutuplu dünyaya karşı çıktığını dile getiren Belarus lideri, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Onlar, Sovyetler Birliği’nin çöküşünden sonra yaptıkları gibi, tüm dünyaya hükmetmek istiyorlar. Ukrayna, Ortadoğu, şimdi de Hint ve Atlas okyanuslarının sınırı, Husiler. Sırf ABD’de yaklaşan seçimler için göstermelik bombalamalar yapıyorlar. Kahramanlıklarını, ne kadar havalı olduklarını göstermek istiyorlar. Bu istikrarsızlık yayı dünyanın diğer bölgelerine de yayılabilir. Bütün dünya alev alabilir. Buna izin vermemeliyiz.”

 

ABD'den İran'a: Tansiyonu artırmak istemiyoruz

 

New York borsası karışık seyirle kapandı

 

Pençe-Kilit'ten çok acı haber: 9 şehidimiz var

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)