BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBeddua etmeyenleri yurttan atıyorlar----

Beddua etmeyenleri yurttan atıyorlar

Beddua etmeyenleri yurttan atıyorlar
06 Mart 2014 - 14:15 www.finansgundem.com

Elazığ'da seçim çalışmalarına devam eden Başbakan Erdoğan, cemaatin yurtlarında beddua seansları düzenlendiğini söyledi

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan seçim çalışmalarına devam ediyor. Elazığ'da konuşan Başbakan Erdoğan, mitinglerdeki kalabalığın montaj olduğu iddialarıyla ilgili CHP, MHP ve medyaya çağrı yaptı.

Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkanlar;

"CHP şaşkınlık içersinde, MHP gözlerine inanamıyor. Bu coşkuyu, bu manazarayı hafsalaları almıyor. Bu görüntüler montaj diyorlar. Şu meydanda montaj var mı? Medya size sesleniyorum. MHP, CHP genel başkanına, onaların meydanına çağrı yapıyorum. Buradan sonra Malatya'dayım, oraya gelsinler. İzmir'e gelsinler, söz veriyorum kürsüye çıkaracağım onları. Kürsüden seyretsinler. Eğer dürüstseniz, eğer doğruysanız eyy CHP'nin genel müdürü siyaset niye yapılır? Birinci olmak için yapılır. Batıda eğer seçimi biri kazanamıyorsa durmaz gider. Eğer bu seçimlerde partim birinci olmazsa genel başkanlıktan çekileceğim, demek ki iyi yönetemedim. Ama eğer sen birinci olamazsan partiyi bırakıp gidecek misin? Bırakamazlar, çünkü biri kasetle geldi, kasetle gideceği günü bekliyor. Bunlar siyaset nedir bilmezler sadece hakaret ederler. Şu meydanın saatler öncesinden fotoğrafını çekip, sosyal medyada bunu dolaşıma sokuyorlar. 'Elazığ boş, kalabalığa montaj yapıyorlar' diyorlar. Montaj, dublaj sizi işiniz.

30 Mart akşamı tüm mazlumlar gülecek.

'Sandıkta hile yapıldı' diyecekler, 'meydanlara insan taşıdı' diyecekler. Bunlar daha minareyi çalmdan kılıfı hazırlamaya başladılar. Yenileceklerini biliyorlar. 'Bu kadar çamur attık ama AK Parti'nin oyu daha da yükseldi' diyorlar. Bu millet sizin ne yaptığınız biliyorlar. Bir dikili ağacınız yok, milleti hep aldattınız.

CHP MHP'ye bir de Pensilvanya eklendi. MHP'nin genel başkanı yine matematik derslerine başladı. 'İktidar yüzde 51'le geldi yüzde 51'le gidebilir' diyorlar. Bunu anlayabilen var mı? Tayyip Erdoğan 40 yıldır siyasetin içinde koşuyor. Tayyip Erdoğan maraton koşucusu. Geçen diyor ki 'Tayyip Erdoğan Hep havada hiç yere inmiyor' diyor, sen uçma özürlüysen biz ne yapalım. Biz dünyayı dolaşıyoruz. Biz siyasetin matematiğini çok iyi kavradık. Millet bunlara devamlı matematik dersi veriyor ama cehalet çok kötü bir şey. Böyle giderse okul bitmeden tasdiknameyi alıp gidecekler.

Son zamanlardabazı kapıları ablalar çalıyormuş. Bu ablalara zaten gereken cevaı veriyorsunuz, fakat hepsinden öte bizim ablalarımız burada. Bunlara şunu söyleyin 'AK PArti iktidarında Türkiye'ye yapılan yatırımlar ortada. Eğitimde sağlıkta adalette emniyette ulaşımda enerjide attığı adımlarla ortada. Siz bizi başımızın örtüsünü çıkarmak suretiyle okumaya mahkum ettiniz. Binlerce kızımız okula gidemedi. Sizin başınızdaki hocanız baş örtünüz için furuattır dedi. Başını açın öyle okula gidin dedi' Yeri geldi alkol de alabilirsiniz dedi. Daha da ilerisini söyledi, ama söylemeye dilim varmıyor.

Yalan takiyye bunlarda meşru, fesat fitne bunlarda meşru. Şimdi yurtlarda evlerde gece seansları yapıyorlar. Bu gece seanslarında abiler ablalar başbakan beddua ettiriyorlar. Eşime çocuklarıma beddua ettiriyorlar. Bu nasıl Müslümanlık? Bunlara dayanamayanları da yurtlardan atıyorlar. Sivas'ta Düzce'de aynı şeyi yaptılar. Biz de KYK'ya talimat verdim, atılan yavrularımız yurtlarınıza alacakasınız dedim. Siz bu evlerde hem para alıp hem de kendinize kurşun asker mi yetiştireceksiniz? Siz bir çete oldunuz. Bunun hesabını vereceksiniz.

Artık uyanma vaktidir. Biz iyi niyetimizden maalesef bu oyuna geldik. Çünkü Müslüman iyi niyetle davranmak zorundadır. Biz böyle davrandık ama şimdi baktık ki kazın ayağı böyle değilmiş. Artık mızrak çuvala sığmıyor. Atılması gereken adım neyse bunu atıyoruz, atmaya devam edeceğiz.

Dün CHP'nin genel müdürü Rize'ye gitmiş. Rize'de bizim bayrak hassasiyetimizi sorguluyor. Bizimle bayrak konusunda yarışmanız mümkün mü? Edirne'de bayrak önde giderken bakan arkadaşlarımız ayağa kalkmamış. CHP'nin genel müdürü sana şimdi ben burada enteresan bir fotoğraf göstereceğim. 2011 Mayıs ayında bu CHP'nin genel müdürü Hakkari'de BDP ile anlaşma yapıyor. Çünkü Hakkari'ye gelemiyorlar. Onlar da 'Tamam gel ama Türk bayrağıyla gelmeyeceksin' CHP'nin genel müdürü de bunu kabul ediyor"
YORUMLAR (30)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • hakkı06 Mart 2014 20:58

    polat tekrar tekrar girip puan versen nolacak ki? insanların düşünceleri size karşı negatif buralarda dolaş dur, akp medya ayakçısı seni

  • hakkı06 Mart 2014 20:57

    polat, Mehmet, kartal vs akp yandaş kişileri gerçek yüzünüz açığa çıktı daha bu arsızlık niye?

  • polat06 Mart 2014 20:47

    biz cakalların aslanı gördümü kuyruğunu kıstırıp nasıl inlerine girdiğini iyi biliriz

  • günn06 Mart 2014 19:40

    aslan çalıp çırpmaz...çakaldır o çakal

  • polat06 Mart 2014 19:17

    ya adamın mitingini bidinleyin ya naklen montaj değil yazık be bu millet azda olsa oy verdi maaş verdi hak etmediğin yerde niye duruyosun yatmışta calişcakmışta iki dönemdir aldığı oylar helalmi kılıctaroğlu

  • Koyun06 Mart 2014 19:17

    Başbakan'ın son kaval senfonisi muhteşem:)

  • tarih anlatacak gercekleri06 Mart 2014 19:09

    12 eylülü anlamayanlar rahmetli menderesin idam sürecine kadar giden tarihi ihaneti anlamayanlar ...bügünün internet gencligi hayatın içerisine gecim maratonuna girdiklerinde anlayacaklar...kişileri taklit ederek lider olunmaz...taklitlerden yalanlardan iftiralardan kacının...ileri türkiye yola devam....

  • polat06 Mart 2014 18:56

    iftiracılara kasetcilere 30 mart sabredin biride adam olmasını öğrenmiş bende adam olacam buzamana kadar yattık bundan sonra calışacam dio trabzoda üc beş kişi bulmuş rüyasında başbakanı gördü herhalde

  • polat06 Mart 2014 18:39

    aslanın olmasığıe yerde cakallar cirit atıyo iki dakka ayrılmaya gelmiyo şurdan

  • dağğ06 Mart 2014 18:28

    ali veli.. Napolyon... Recep.... Fehullah ..para para para ....

  • dağğ06 Mart 2014 18:24

    ar damar utanmak .....recep..mustafa.ali veli ..ihale yolsuzluk dolar..din ..iman... başörtüsü

  • hadi be ya06 Mart 2014 17:51

    he öyle oldu değil mi? tapeleri de kabul ettin, ee daha ne yüzle oradasın? 10 liraya adam toplayıp salla ortaya egon tatmin olsun...

  • :)06 Mart 2014 17:41

    bakıyorum da amerikalının kalemşörleri burayı basmış, kamyoncular basmış burayı buranın da cılkı çıktı!

  • zülfikar06 Mart 2014 17:36

    işin gücün bu milleti bölüp ülkeyi satıp kaçmak.vahdettinin yapamadığını yapmaya çalışıyorsun

  • hadi be ya06 Mart 2014 17:31

    salla yalanı öpeyim inananı.

  • Mazlum06 Mart 2014 17:27

    "YALANCI ADAM" arkadaşa katılıyorum. Senin 3 dönemdir başbakanlığını yaptığın ülkenin bir köşesine bir muhalefet partisi liderinin gidememesi senin ayıbın. Pazarlık konusu olan bayrak da parti bayağı değil, senin bayrağın. Kılıçdaroğlu çıkıp Hakkari'de bana bayrak açtırmıyorlar dese anlarım da, sana ne oluyor? UYAN EY HALKIM UYAN!!!

  • can06 Mart 2014 17:11

    ne oldu 17 aralıkdan beri esed i anmaz oldun

  • Hep yalan06 Mart 2014 16:54

    Öğrenci yetiştiriyoruz dediler, kuruşuna kadar dershaneye giden öğrenciden parasını aldılar. Yurt dediler, kalan herkes parasıyla kaldı. Yurtdışı hizmet dediler. Söyleyin bana 20 senede hangi Türk dostunu yetiştirdiler. Yurtdışındaki tek gayeleri ABD'ye bağımlı yerel yönetilciler yetiştirmek. Başbakan az bile söylüyor

  • Murat06 Mart 2014 16:31

    Başbakan Cemaat hakkında bol keseden konuşuyorsun da PKK aleyhine de iki söz duysak senden? Adamlar yol kesiyor-kimlik kontrolü yapıyor, vergi topluyor. sen susuyorsun?

  • dağğ06 Mart 2014 16:12

    ar damar utanmak .....recep..mustafa.ali veli ..ihale yolsuzluk dolar..din ..iman... başörtüsü

  • Mazlum06 Mart 2014 15:49

    Sürekli bir mazlum edebiyatıyla halkı etkiliyor, halkın dilinden çok iyi anlıyor ve çok ikna edici. Taraftarı olmamama rağmen ben bile dinlerken sempati duyuyorum, inanmak istiyorum bazen. Fakat biraz dışarıdan bakınca söyledikleri bazı şeylerin ne kadar endişe verici olduğunu anlıyorsun. Yolsuzluk yapmışsın diyorsun, halk sandıkta gereken cevabı verir diyor. Hukukun işlemesine müdahale etmişsin diyorsun, bu medya eskiden yaptıkları cezasını çekmeli diyor. Bu telefon konuşmaları doğru mu diyorsun, telefonları yasal olmayan yollardan dinlemişler deyip eskiden başının üstünde tuttuğu insanlara şimdi vatan haini diyor ve suçlu olarak onları işaret ediyor. Ve asıl endişe verici tarafı, halkı bunlara bile inandıracak kadar iyi konuşuyor.

  • erman06 Mart 2014 15:24

    Dünyanın hiçbir yerinde başbakanlar iş takibi yapmaz. İhalelerde taraf tutmaz. Yargıya müdahele etmez. Bir de utanmadan bu yaptıklarını kabul ediyor.

  • YALANCI ADAM06 Mart 2014 15:21

    bu ne GAFLET yahu adam TÜRK BAYRAĞI ile hakkarıye gıdemiyorsa bu kimin suçu senın mi yoksa onun mu? bu devletı kim yönetiyor sen mi yoksa kılıçdaroğlumu? HAKKARIDE devlet olmuş olsaydı oda TÜRK BAYRAĞI İLE GİRERDİ.BU onun değil senın suçun bre gafil.

  • otuzüç06 Mart 2014 15:15

    Yabancı analistlerden bir kısmı ve bazı anketler 33.33 başarı diyorlar.. Ülkemiz için en hayırlısı olsun

  • yaşar06 Mart 2014 15:10

    1 yıldır atıp tutuyorlar artık halkın konuşma zamanı ...herkes konuşuyor cuval degilki agzını kapatasın ....sandıkta kesin sonuç çıkacak bu seferki diger seçimlere benzemiyecek gibi duruyor...artık mikrofon halkta 30 martta konşacak ...

  • ata06 Mart 2014 15:08

    Her konuyu manipüle ediyor, halk da saf saf inanıyor.

  • kubilayhan2306 Mart 2014 15:00

    dini fazla kullanan daha sonra sapıtıyor.örnek hasan mezarcı gibi

  • Saskın06 Mart 2014 14:47

    Sn Basbakan ım sizleri çok seviyorduk ancak son aylarda bizleri gerçekten şaşırtıyorsunuz garip söylemlerinizle... Bu anadolunun güzel insanları her zaman güzelliği hakeder...İnşallah dedikleriniz doğrudur da ahiretinizi mahvetmiyorsunuz dur 3-5 oy fazla alabilmek uğruna...

  • Karataş06 Mart 2014 14:42

    Sonra iddia Kabataştaki gibi yalan çıkmasın ?

  • hamsi06 Mart 2014 14:38

    tek bildiği din sömürüsüne yine devam.hırsızlıkları ayyuka çıkmış yetim hakkı yiyen adamın dinden imandan bahsetmeside tam komedi.