BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinBayramda sahiller dolup taşacak!----

Bayramda sahiller dolup taşacak!

Bayramda sahiller dolup taşacak!
06 Ekim 2013 - 08:21 www.finansgundem.com

Tatil planı yapmadıysanız geç kalmış olabilirsiniz

Yılın son uzun tatil fırsatını sunan Kurban Bayramı'nda tatil süresinin 9 gün olması nedeniyle Akdeniz ve Ege sahillerindeki otellerde, yüzde 90 ila 100 arasında doluluk oranlarına ulaşıldı.
Bu yıl Kurban Bayramı'nın tatilcilere 9 günlük tatil fırsatı sunması ve erken rezervasyon uygulamaları sayesinde başta İstanbul ve Ankara'dan tatilciler sahillere akın edecek. Yurtiçinde Akdeniz ve Ege sahillerine 500 bine yakın rezervasyon talebi yapılırken, bayram için yurtdışını tercih edenlerin sayısı da 200 bini buldu.
Antalya kıyılarındaki oteller, sezon sonuna denk gelen Kurban Bayramı'nda yabancı turistlerin yanı sıra yurt içinden gelen yoğun talep nedeniyle neredeyse tam kapasite doluluğa ulaştı.
Bayram tatilinin uzun olması nedeniyle tatilciler, genellikle ikili plan yapıyor. 9 günlük tatili ikiye bölen tatilciler, yarısını bayramlaşma ve akraba ziyaretlerine, diğer yarısını da sahillere ayırıyor.
Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Başkanı Osman Ayık, bayramda Antalya başta olmak üzere yüksek yurtiçi talebiyle tüm kıyılarda doluluk yaşanacağını söyledi. DHA
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)