BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinBayram tatilinde 7'den 70'e yoga----

Bayram tatilinde 7'den 70'e yoga

Bayram tatilinde 7'den 70'e yoga
25 Eylül 2015 - 16:13 www.finansgundem.com

İzmir Gamüldür’de gerçekleştirilen Yoga Festivali fırtınası Pazar gününe kadar esecek

Yoga Academy'nin bayram tatilinde organize ettiği Yoga Festivali, İzmir Gümüldür'de Denizatı tatil köyünde 24 Eylül’de başladı. Uluslararası gerçekleşen 300 kişinin katıldığı festival 27 Eylül Pazar günü sona erecek. Festivali düzenleyen Uluslararası Yoga Federasyonu Başkanı Akif Manaf bayram boyunca organizasyona katılanların genelde ailece geldiğini, hem tatil hem yoga yaptığını belirtti. Orijinal Yoga Sistemi'nin her yaş için sağlıklı bir spor olduğunu, aile içi sağlığı, sevgiyi güçlendirdiğini, gençlerle ebeveyleri arasındaki iletişimi de geliştirdiğini söyleyen Manaf, "Böylece toplumsal düzenin temeli olan barışa, anlayışa, sevgiye katkıda bulunuyoruz. Aile boyu katılımla bayramların birlik mesajını yaşıyoruz" dedi.
 
Festivalin teması "Koşulsuz sevgiyi yaşa"...  Orijinal Yoga Sistemi ile katılımcılar bedensel, zihinsel, enerjisel, duygusal, ruhsal denge ve bütünlüye kavuşuyor. İçinizdeki koşulsuz sevgi, nedensiz coşku ortaya çıkıyor. Duygusal, zihinsel, fiziksel sağlık da güçlendiği için, yoga severler kışa dayanıklı, bağışıklık sistemleri güçlenmiş olarak giriyorlar. Yoga nezleye, gribe, bağışıklı sisteminin güçlenmesine, mevsimsel geçişlerdeki depresif hallere de özellikle iyi geliyor. 
 
Festivalde Uluslararası Yoga Federasyonu Başkanı önderliğinde 6 pratik çakra çalışması yapılıyor. Bu çalışmalarda sırayla özgüvenin, yaratıcılığın, kararlılığın, sevginin, iletişimin ve konsantrasyonun güçlenmesine yönelik uygulamalar yapılıyor. Nefes teknikleri, biyoenerji teknikleri, zayıflamak için Yoga teknikleri ile özel ilgi ve ihitiyaç alanlarına  özgü çalışmalar da var. Zarif Yoga koreografileri ve dans gösterileri de festivalin görsel şovları arasında. 
 
Yetkililer, "Organizasyona günübirlik katılmak da mümkün" dedi, ekledi: "Gümüldür'de yüzyıllık çam ormanları ve denizin buluştuğu doğada Yoga ile sağlık dolu spor yapmak, kendini keşfetmek, içindeki coşkuyu, neşeyi yaşamak için 27 Eylül’e kadar bu özel deneyime katılabilirsiniz. İrtibat tel: 0533 251 7583 / 0532 284 1790"
 
 
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • nihan01 Ekim 2015 15:57

    Çok güzel bir 4 gün geçirdik. Doğanın içinde bu tekniklerle huzur içinde var olmak gerçekten benzersiz bir deneyim.